PRIPADNICI ROSU PUCALI NA SRBE Izrešetan automobil na Bistričkom mostu! (VIDEO)
Jarinje - Alo!

Saopštenje direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića:

"Pripadnici specijalne Kosovske policije ROSU pucali su danas oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica-Leposavic i to na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina. 

Tom prilikom ranjen je Miljan D. dok je njegov suvozač Dušan S. tek pukom srećom prošao bez povreda, dok je čitav automobil izrešetan.

Delević je pogođen u predelu levog grudnog koša i ima prostrelnu ranu s kojom je transportovan hitno u bolnicu u Kraljevu.

Pripadnici Kurtijevih Rosu specijalaca na srpsko vozilo i Srbe u njemu zapucali su iz rafala samo zato što nisu želeli da dozvole da ih bez ikakvog osnova i i razloga Rosu policija maltretira.

Kurtijevi specijalci Rosu nema šta da traže na severu KiM, kao i na ovom punktu koji je bespravno i nelegalno podignut, a sa kog svakodnevno maltretiraju srpski narod koji tuda prolazi. 

Beograd od početka prisustva specijalaca Rosu na severu upozorava da je njihov jedini cilj da izazovu incidente i maltretiraju naš narod u pokrajini što se danas i pokazalo.

Očigledno je da Kurti ne preza ni od čega da pusti srpsku krv i to je jedina svrha postojanja njegovih eskadrona na severu KiM."

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Draggi

23.01.2023 13:46

Pa gde se nalazi KFOR jel ne rekose da ih ima dosta za odrzavanje mira.................????????????????????????

Beli

23.01.2023 14:41

Kfor je isti kao siparska govna na kosovo su samo radi dnevnice i sverca

Max

23.01.2023 14:53

Razumem situacuju,znam da nije laka ali mislim da ovo vise netreba tolerisati pod cenu sukoba,dosta je kukanja nad sudbinom.Kako god imamo samo dva izlaza ilu se boriti za svoje ili im predati.Ovo vise nema smisla