"OVO JE HAOS, NE ZNAM VIŠE ŠTA DA RADIM" Oglasio se otac povređenog srpskog mladića
Foto: Privatna arhiva/Alo

Stefanov otac Ivica Tomić ispričao je šta se desilo.

- Bili smo na liturgiji u Crkvi Svetog Petra i Pavla u Klokotu, nakon čega je moj sin podlučio da ode kod tetke na kratko. Ja sam sam mlađim sinom otišao kući, a oni su tamo bili. Kada su krenuli od tetke, tu ima jedna kafana i izleteli su Albanci, njih sedam ili osam. Stefanov brat je uspeo da pobegne, ali Stefan nije jer je imao povredu kolena na fudbalu i ne može da trči - priča otac.

Nije ni slutio da će Božić dočekati u policiji i bolnici

- On je uspeo da se iskobelja, nekako je pobegao i odvukao se do stanice gde je prijavio slučaj. Oni su njega u stanici držali do sedam ujutru. Mene su oko tri zvali da dođem i ja sam otišao u stanicu, uzeli su izjave i na kraju ga poslali kod lekara da mu saniraju rane.

Nadzorne kamere snimile sve

- Restoran gde su sedeli Albanci ima nadzorne kamere, ja sam bio tamo, video sam policiju ali ne žele da daju kamere i niko neće da otvori vrata. Ovo je haos, država u državi i ja više ne znam šta da radim.

Veliki stres na veliki praznik

- Ovo je veliki stres za nas, umesto da dočekamo Božić u veselju mi idemo po policiji i bolnicama. Hvala Bogu, dete je bolje, i kod kuće je, trenutno spava.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading