STRAVIČAN ZLOČIN NAD SRPSKOM DECOM Doktor otkrio u kakvom stanju je ranjeni 11-ogodišnjak u Štrpcu (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Srpski dečak S.S. (11) i njegov rođak Miloš S. (21) ranjeni su danas u Gotovuši kod Štrpca kada je na njih, bez ikakvog povoda, iz vozila u pokretu pucao lokalni Albanac.

Na snimku možete videti kako se mali Stefan trese od bolova, a doktor kaže da je mali dečak pogođen u predelu nadlaktice.

Na potresnoj fotografiji možete videti i ranu malog Stefana.

STRAVIČAN ZLOČIN NAD SRPSKOM DECOM Doktor otkrio u kakvom stanju je ranjeni 11-ogodišnjak u Štrpcu (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)

Foto: Alo.rs

 

 

Doktor Zoran Zrnčević u intervjuu za medije saopštio je u kakvom stanju se nalaze upucani Srbi.

"Mali dečak je pogođen u predelu nadlaktice. Šaljemo ga u Gračanicu, jer je metak ostao u ruci - saopštio je doktor i dodao:

- Drugi momak je poređen u šaku, i njemu je ostao metak, šaljemo ih na odeljenje Hirurgije. Deca su pod stresom, videćemo šta će biti", kazao je doktor u ambulanti gde je deci ukazana lekarska pomoć.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Aca

06.01.2023 18:21

I šta se sad čeka......Štaaa ajdeee dizite vojsku i pravac kosovo....

milica

06.01.2023 21:22

uzas sta oni rade!! dok Vucic odrzava mir oni nas provociraju svakog dana krsenjem svih prava ,ugovora i slobode! jadno dete i nas narod!