"KURTI NAS JE OSRAMOTIO" Albanci besni na lažnog premijera, sada se Srbi pitaju!
EPA/ GEORGI LICOVSKI

Krasnići je istakao da je Kurti imao potpuno pogrešan pristup u ondosu sa međunarodnim predstavnicima, i da nije pokazao zrelost kao političar.

NEMA PREDAJE Nikola Nedeljković kod predsednika Vučića - Alo.rs

"Doveo je do sramne situacije za Kosovo, da nam predsednik Srbije iz Raške govori kako i šta će se dešavati na severu Kosova. Činjenica da predsednik Vučić odlučuje kada će biti moguće slobodno kretanje na severu Kosova je nešto zbog čega bi svaki građanin Kosova trebalo da bude zabrinut, ali najviše Kurti treba da bude zabrinut. Evidentno je da je Kurti imao tajni dogovor i pristao na oslobađanje optuženog Pantića. Tako nešto se nikada nije desilo u istoriji Kosova. Osim što je Aljbin Kurti osramotio samog sebe, osramotio je i nas kao državu", rekao je Krasnići.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jastreb

30.12.2022 09:41

Kurti je nemačko potrčkalo bez mozga i pameti i već je šiptare debelo uvalio u smrad iz koga ih ni nemci više ne će moći da operu. Srbija mora da isključi svaki pregovor gde učestvuju nemci, a i o francuzima treba debelo razmisliti jel su jako sumnjivi i nemačka su poslušnička jad i beda, jel su pogazili svoje potpise i obećanja. Sa njima više ne treba učestvovati ni u kakve pregovore, to im jasno treba staviti do znanja, oni koji su lagali i bili jednostrano uključeni u pregovore nemaju šta da traže u pregovorima ubuduće.