SUPRUGA UHAPŠENOG TRAJKOVIĆA: Otišao je po lekove, a završio u prištinskom zatvoru!
Alo

- Suprug mi je juče popodne krenuo do apoteke da kupi lekove jer je dijabetičar i ima cirozu jetre. Pre par dana mu je izašao neki miom na glavi i zato je otišao po lekove. Čuli smo se telefonom negde oko 17 časova i rekao mi je samo da popijem kafu sa prijateljem i dolazim kući. To je bilo poslednje što smo se čuli.

- Zvala sam ga kasnije telefonom ali se nije javljao - ovim rečima Suzana Trajković(52), supruga bivšeg pripadnika kosovske policije Slađana(53) Trajkovića, priča za "Novosti" šta je prethodilo hapšenju njenog supruga.

I dok ističe da je bila uznemirena što ne dolazi kući i što se ne javlja na telefon, kaže da je oko 22 sata otišla u regionalnu policijsku stanicu da se raspita šta joj je sa suprugom i da je doživela šok kada su joj saopštili da je uhapšen.

- Čekala sam tu bukvalno sat vremena da bi mi kasnije rekli da je odveden u Prištinu, da mu je određen pritvor od 48 sati i da je optužen za navodni ratni zločin. Pitala sam ih kako je i kada mogao da počini ratni zločin i da li bi ga primili u kosovskoj policiji da je počinio bilo kakav zločin, a radio je u toj službi od 2013. godine i sada kada je napustio oni mu stavljaju na teret nekakav zločin - ističe revoltirano ova žena koja je jutros krenula u potragu za pripadnicima Kfora i Euleksa kako bi suprugu poslala neophodne lekove.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading