"RUSIJA ĆE PODRŽATI SRBIJU!" Oglasila se Moskva o slanju 1.000 vojnika na KiM!
Shutterstock

- Rusija će podržati obraćanje Srbije Savetu bezbednosti UN u slučaju da Beograd zatraži održavanje sednice - rečeno je u Ministarstvu.

Situacija ne severu Kosova i Metohije je eskalirala nakon hapšenja bivšeg pripadnika kosovske policije Dejana Pantića. Sever Kosova i Metohije blokirali su što građani, što policija.

Srbi protestuju, a škole na severu danas ne rade. Policija tzv. Kosova zabranila je prolaz i vozilima i pešacima na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak.

Pripadnici Rosu upali su pod punim naoružanjem i s blindiranim vozilima, u objekat velike brane na jezeru Gazivode. Oni su radnika kojeg su zatekli isterali sa objekta i poskidali i isekli srpske zastave koje se tamo nalaze.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Stršljen

13.12.2022 08:40

Na svako hapšenje Srbi moraju da odmah stave barikade. Jel ovako šiptarska smeća jednog po jednog hapse i osudjuju bez ikakvih dokaza. Tako da na pretnju Vučića da neće dozvoliti novu Oluju oni imaju tihu oluju i vrlo uspešno je sprovode. Za to odmah po hapšenju sledećih srba odmah barikade i to u trajanju od nekoliko nedelja bez obzira je li uhapšeni oslobodjen ili ne.