Rakić: Borimo se za mir i razum, nisam siguran da razuma ima na suprotnoj strani
Foto: Printscreen

Rakić, koji se uključio u emisiju "Hit tvit" na TV Pink rekao je da je na barikadi u Rudaru mirno, ali i da je veći broj građana koji pristižu na barikadu.

"Nakon današnjih izjava Kurtija on je samo zapalio požar i uplašio naše naše građane koji ne žele da nasedaju na njegove provokacije.Mi želimo mir i ništa drugo, da sačuvamo svoje porodice. Priština sporovodii razne akcije kako bi izazvala tenzije", rekao je Rakić.

Rakić je pozvao građane da budu mirni ali i budni, i da ne nasedaju na provokacije, jer je, kako je dodao cilj Prištine da izazove reakciju Srba da bi ih okrivili da su "rušilački i remetilački faktor".

On je takođe pozvao građane da se odnose sa poštovanjem prema Kforu i Euleksu, jer je njihovu prisustvo u skladu sa Rezolucijom 1244 SB UN.

"Molim građane da izađu u susret Kforu i Euleksu ukoliko im je potrebna naša pomoć. Ovde je veliki strah da neko ne izazove incidente i da nas posle optuži. Mi smo oprdeljnei za mir i ovde se branimo, jer želimo da ostanemo, i borimo se za mir i razum, a nisam siguran da razuma ima i suprotna strana u Prištini", kazao je Rakić.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
kada

11.12.2022 23:05

Recite mi neki razlog sto Albin Kurti ccini losse srbima na severu,ja mislim da je obrnuto,vi niste zzrtva