"KURTI JE SAUČESNIK U UBISTVU TRUDNICE" Haradinaj optužio lažnog premijera za zločin!
Printscreen

Haradinaj je na Fejsbuku, povodom ubistva koje se sinoć dogodilo ispred Ginekološko-akušerske klinike u krugu Kliničkod centra u Prištini, naveo da "ubijenu nije zaštitila država od koje je zatražila pomoć".

Danijela Vujičić razmontirala Kurtijevu pudlicu: Izabrao je ovo đubre za svoju marionetu! - Alo.rs

"Aljbin Kurti je saučesnik u zločinu! Bio je potreban sablasni zločin nad majkom i njenim nerođenim detetom, da bi se ceo narod užasnuo koliko daleko je otišao zločin u ovoj zemlji. Ubijena je tražila pomoć države, koju nažalost, zajedno sa svakim od nas, svaki dan malo po malo ubijaju, ali je država nije zaštitila", napisao je Haradinaj.

Haradinaj je za takvo stanje direktno optužio i lažnog premijera tzv. Kosova Aljbina Kurtija.

"Premijer koji defunkcionalizuje pravosudni sistem u zemlji prepolovljavanjem plata sudijama i tužiocima, koji ponižava policiju, ostavlja je u krpama i sa mizernim platama, koji tera lekare da napuste posao i zemlju, jer ne mogu da žive od toga, koji ugrožava funkcionalnost školskog sistema ostavljajući nastavnike da štrajkuju duže od mesec dana, čime se država pretvara u marionetu međunarodne zajednice, svesno ili nesvesno se pretvorio u saučesnika u jezivim zločinima koji se dešavaju svaki dan", napisao je Haradinaj.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading