KURTI ODAHNUO Konačno u privremenim institucijama ima podobnog Srbina!
EPA/ GEORGI LICOVSKI

Odluku o imenovanju potpisao lažni premijer Aljbin Kurti.

Lepu vest za Albance odmah su preneli i prištinski mediji, a ono što ovaj događaj pokazuje jeste koliko je nekom važnije da zarad svoje lične koristi izda svoj narod i državu, prikloni se onima koji vrše teror, a da se svega toga ni ne stide.

KURTI ODAHNUO Konačno u privremenim institucijama ima podobnog Srbina!

Printscreen

 

 

Mesto ministra za zajednice i povratak bilo je upražnjeno skoro mesec dana, od kada je bivši ministar iz Srpske liste Goran Rakić poneo ostavku.

KURTI ODAHNUO Konačno u privremenim institucijama ima podobnog Srbina!

Printscreen

 

Podsećamo, sin podobnog Kurtijevog Srbina i političara Nenada Rašića pretučen je u Lapljem selu kod Gračanice, po završetku nastave i izlaska iz škole, a kako se ispostavilo kasnije povod tuče bio sukob oko devojke, međutim Rašić je iskoristio ovu situaciju i sve politizovao.

Sve ovo potvrdio je i iguman manastira Dečani Savo Janjić koji je objasnio kako nakon incidenta u javnosti je ceo događaj “spinovan”. To je, kako kaže Janjić, urađeno u dogovoru sa albanskim političkim liderima.

– Nenad Rašić je neposredno nakon incidenta, koji je bio najavljivan preko društvenih mreža, prema proverenim izvorima sa liderima kosovskih albanaca dogovorio spin o navodnom linču zbog političkih razloga i time obmanuo javnost. Nije prvi put da zbog političkih grešaka roditelja ispaštaju deca – poručio je Janjić tada.

Sve je jasno o kakvom se čoveku radi ako ovakve stvari koristi u političke svrhe, onakvom kakav Kurtiju baš i treba!

Rašićeva lista Građanska inicijative Sloboda, pravda i opstanak na poslednjim parlamentarnim izborima, prema rezultatima koje je objavio CIK, na celom Kosovu osvojila je 1.508 glasova ili 0,173 odsto. Na istom izborima Srpska lista imala je 44.407 glasova. Na rašićevoj listi na tim izborima bila je i predsednica Evropskog pokreta Srba s Kosova i Metohije Rada Trajković, prenosi Kosovo online.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zoran

01.12.2022 13:32

Nema druge sa narodnim i državnim izdajnicima se zna kako treba, onako kako rade svi normalni narodi.

Sumadinac

01.12.2022 13:42

Radi ovakvih smo i izgubili Kosovo

Ljubiša

01.12.2022 14:49

Ovaj će da se krije u Albaniju, ako ga se prvo ne dočepaju Srbi.