KP NAŠI: Prozapadna opozicija je uz Kurtija!
Foto: Tviter printskrin

Sopštenje prenosimo u celosti:

Konzervativni pokret Naši poziva građane Srbije na jedinstvo i da ne nasedaju na jeftine provokacije prozapadne opozicije koja se otvoreno ismeva sopstvenom narodu koji je ugrožen na Kosovu i Metohiji i za koju su pokušaji Aljbina Kurtija da izazove sukobe „nepostojeći“.

Očigledno je da u poslednjih par dana pojedinci poput Zdravka Ponoša za kojeg su dronovi u Raškoj „predstava za narod“ , Zorana Lutovca koji daje podršku Radi Trajković koja poziva srpsku državu da sa „Kurtijem gradi nezavisnu državu Kosovo“, Borisa Tadića kojem su pretnje Kurtija „marketinški trik“ ciljano daju ovakve izjave kako bi umanjili ozbiljnost situacije na KiM, ali i kako bi otvoreno stali na stranu Aljbina Kurtija i albanskih separatista.

U momentima kada je srpski narod doveden do ruba opstanka zbog nepoštovanja  međunarodnog prava od strane kosovskih vlasti, ali i sporazuma koji su u Dijalogu zaključeni između Beograda i Prištine, a koje je garantovala sama EU, prozapadna politička opcija u Srbiji ne libi se da otvoreno stane protiv svojih sunarodnika na KiM.

Nametanje registarskih tablica RKS od strane Kurtija je samo pokušaj koji bi bio inicijalna kapisla za veće sukobe i pokušaj da se srpski narod protera sa svojih vekovnih ognjišta.

Konzervativni pokret Naši poziva sve političke subjekte da se ponašaju odgovorno i državotvorno kako bi zaštitili svoj suverenitet i integritet i narod na Kosovu i Metohiji.

Ostavite svoj komentar na Viber kanalu Živela Srbija!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
vrs

05.11.2022 16:24

te izdajnike treba sve pohapsiti i poslat na zapadimovinu oduzet i dati ko nema ..njima i njihovim potomcima zabaraniti ulazak u Srbiju zauvijek..