BRITANCI PODIŽU DRON NA GAZIVODAMA Vojnik lansirao bespilotnu letelicu! (VIDEO)
Printscreen

Naime, na videu koji je napravljen u rejonu jezera Gazovoda, u opštini Zubin Putok, vidi se kako britanski vojnik lansira besposadnu letelicu.

Očigledno je da je NATO intenzivirao svoje aktivnosti duž administrativne linije, o čemu je juče govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, navodeći da su dronovi Alijanse u sredu ceo dan "obigravali" na Brnjaku i Jarinju.

Intrigantno je to što je Aljbin Kurti, na nedavnom sastanku u Prištini sa predstavnicima Kvinte, upravo od Britanaca zatražio da mu dostave opremu za izviđanje položaja srpske vojske u Kopnenoj zoni bezbednosti. U koje svrhe su podizali dron na našem snimku za sada nije poznato.

Snimak pogledajte OVDE

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
STIZU ALBANCI

04.11.2022 11:20

BRITANCI SAMO POTPALJUJETE VATRU NA KOSOVU. ZNATE LI ŠTA CE DA SE DOGODI ? Neće samo Albanci iz Albanije da se presele u Englesku već i sa Kosova. KARMA.

Fikus

04.11.2022 11:54

"U koje svrhe su podizali dron na našem snimku za sada nije poznato" Kako nije poznato, pa zar nije očigledno? Upravo rade ono što je Kurti tražio, da vidi da li VS zaista misli ozbiljno kad kaže da neće biti progona Srba.