ALBANCI U PANICI! Kurti razbesneo Ameriku, Haradinaj sazvao hitnu konferenciju!
Alo

- Poslao sam pismo (samozvanom) premijeru. Zamolio sam ga da hitno prihvati zahtev Amerike za odlaganje odluke o nelegalnim tablicama na traženi rok i da obustavi sve radnje za sprovođenje predmetne odluke - navodi Haradinaj.

Haradinaj smatra da sve akcije tzv. vlade lažne države Kosovo treba da budu u koordinaciji sa Sjedinjenim Američkim Državama.

ALBANCI U PANICI! Kurti razbesneo Ameriku, Haradinaj sazvao hitnu konferenciju!

Alo

 

- Molim (samozvanog) premijera da ne preduzima nikakve radnje koje ugrožavaju bezbednost zemlje, u bilo kom njenom delu, bez pune koordinacije sa Sjedinjenim Američkim Državama do postizanja konačnog dogovora. Zamolio sam (samozvanog) premijera da kontaktira nacionalnog savetnika predsednika Bajdena DŽejka Salivana da razjasni i precizira akcije koje produžavaju aktuelnu bezbednosnu situaciju u regionu do konačnog sporazuma (tzv.) Kosova i Srbije (Beograda i Prištine) o "međusobnom priznanju" - rekao je Haradinaj.

Ovi zahtevi, dodaje Haradinaj, dolaze nakon zabrinutosti oko situacije na severu i bezbednosne situacije u pojasu administrativne linije između Kosova i Metohije i uže Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading