UHAPŠEN MALOLETNIK SA KiM Osumnjičen za delo prinude, pretio vozaču u Crnoj Gori
EPA/JENS SCHLUETER

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo prinuda, policija je uhapsila i podnela krivičnu prijavu protiv L.G. (17) sa Kosova i Metohije.

Policiji na Žabljaku u petak oko 23.30 časova T.P. mje prijavio da ga je nepoznato lice iste večeri uz pretnju vatrenim oružjem primoralo da ga iz mesta Ravna Rijeka u opštini Bijelo Polje preveze do Žabljaka. 

U Ravnoj Rijeci njega je dok je upravljao automobilom zaustavilo jedno njemu nepoznato lice koje ga je na stranom jeziku pitalo da ga preveze do Žabljaka. Međutim, kada mu je oštećeni saopštio da ne ide u tom pravcu, ta osoba je ušla u vozilo i uz pretnju pištoljem ga primoralo da vozilo usmeri u pravcu Žabljaka.

- Na putu ka Žablaku ovom licu je pozlilo, zbog čega je oštećenom naredio da zaustavi vozilo. Tu priliku je T.P. iskoristio da se udalji i pozove policiju, saopštila je Uprava policije Crne Gore, uz napomenu da sa događajem je upoznat dežurni tužilac po čijem su nalogu policijski službenici preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti, te identifikovali, locirali i lišili slobode osumnjičenog L.G. (17).

Nakon pretresa je utvrdeno da je on kod sebe imalo pištolj-igračku, kao i mobilni telefon koji je ukrao iz vozila oštećenog T.P.

Pratite nas na Telegramu!

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading