GRAĐANI NE MOGU NI DA PRIĐU! Srbima otimaju zemlju na severu Kosova za baze albanskih specijalaca
EPA

Odlukom vlade Kosova „nepokretnosti koje su neophodne za realizaciju infrastrukturnih projekata od javnog interesa na katastarskim područjima Brnjak i Gornji Jasenovik u opštini Zubin Potok, proglašene su od posebnog javnog interesa“.

Podsetimo u pitanju su parcele na kojima kosovska policija uveliko gradi nove baze, radove u ovoj oblasti obezbeđuju jake snage specijalnih jedinica policije Kosova, a nedavno je ove radove obišao i Aljbin Kurti u pratnji ministra policije Dželjalja Svečlje.

"BOMBARDOVAĆE SRBIJU, AKO VUČIĆ NE PRIHVATI PLAN EU!" Čovek koji je često viđen sa zapadnim obaveštajcima otvoreno preti

Građani opštine Zubin Potok su se u više navrata žalili da su im uzurpirana imanja i da ne mogu ni prići do svojih šuma, a pokušaji lokalne samouprave da izvođaču radova uruče odluku o zabrani radova su se završili tako što su specijalci koji obezbeđuju radove njih vratili sa pola puta bez ikakvih objašnjenja.

Pored ove odluke kosovska vlada je potvrdila I odluku u vezi sa rokom za registraciju vozila registarskih oznaka „PR“, „KM“, „PZ“, „GL", "UR", "PE", "DA" ili "ĐA", koji će trajati do 31. oktobra 2022.

Pratite nas i na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading