Srpsku listu i predsednika Vučića napadaju Kurti i pipci žutog režima!
Facebook

Saopštenje Srpske liste vam prenosimo u celosti


Najveća bruka u društvu naše države Srbije i rak koji je ekonomski, društveno i politički razorio Srbiju je žuti režim koji se sada kroz proces metastaza razgranao pod različitim imenima u srpskoj opoziciji ali sa istim ciljem, otimanje vlasti mimo volje građana i katančenje srpskih fabrika zarad lične koristi njenih pipaka.

Taj žuti režim koji je prećutno odobravao zatiranje svega srpskog i države Srbije na Kosovu i Metohiji, koji je 2004. ćutao dok je Priština sprovodila pogrom, koji je 2008. bežao u Rumuniju dok su komadali Srbiju, koji je okretao glavu na suze srpskih majki zbog zločina u Starom Gracku,na reci Bistrici, na stotine napada na sever Kosova i Metohije sada taj politički talog ima obraza da govori o srpskim majkama sa Kosova i Metohije. Šta više govore i o ćerkama i sinovima tih srpskih majki sa Kosova i Metohije koji su danas kao deo Srpske liste branik odbrane i srpskog naroda i srpske države na Kosovu i Metohiji.

Žalosno je da nam oni koji su toliko zla naneli srpskom narodu u celini, a posebno na Kosovu i Metohiji, govore ko smo i šta smo, i da za te svoje tvrdnje koriste iste reči kao Aljbin Kurti i njegovi pajtosi. 

Za razliku od žutog režima lidere Srpske liste progone zbog ljubavi prema Srbiji, a njima se javno zahvaljuju na naslovnim stranama prištinsih medija.

Sve dok Srpsku listu i predsednika Vučića napadaju Kurti i pipci žutog režima znaćemo da smo na pravom putu i da radimo dobre stvari za našu Srbiju.

Pratite nas i na Telegramu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading