ŠIPTARI SE SPREMAJU ZA RAT Kurti želi upad na sever Kosova, osvanule osmatračnice iznad Jarinja, instaliraju se snajperska gnezda!
ATA Images

Danas rano ujutru, kako prenose izvori, Kosovska policija formirala je osmatračnicu kod telekomunikacionog repetitora iznad administrativnog prelaza Jarinje.

 

 

Istovremeno, tzv. Mobilna granična jedinica KP, počela je da ukopava u zemlju cisterne za naftu, u cilju sprečavanja oštećenja i eksplozije. Očigledno je da ovo sve ukazuje na to da se Priština sprema za udar na sever KiM i da se neće libiti da upotrebi silu ako Srbi ne prihvate dokumenta lažne države. Informacije da KP postavlja osmatračnice blizu administrativnih punktova samo potvrđuje saznanja da Kurtijevi specijalci uveliko izviđaju teren i biraju najpodesnije kote za napad.

 

 

Naše službe došle su do saznanja da Albanci žele da instaliraju i snajperska gnezda, a meta bi im bili viđeni lokalni Srbi i funkcioneri Srpske liste.

Predsednik Aleksandar Vučić u petak je otkrio da Beograd zna imena šestorica naših ljudi čiju likvidaciju sprema Kurtijeva vlast.

ŠIPTARI ŠALJU VOJSKU NA SEVER KOSOVA? Žele da zatvore sve pravce kojima bi naše snage došle da zaštite Srbe - Alo.rs

Priština ojačava policiju na administrativnoj liniji - Alo.rs

Šiptari uvežbavaju specijalce za rukovanje teškim mitraljezima! - Alo.rs

Komentari (2)

Loading
Мрав

15.08.2022 11:36

И Срби су спремни за рат.

Bole

15.08.2022 11:40

Ako išta pokušaju onda im treba i seme zatrati. Druga opcija ne postoji ako želimo sačuvati naš narod na Kosovu