MORAMO BITI SPREMNI ZA PRVI SEPTEMBAR Šešelj upozorava: Kurti ima 8 Srba na listi za odstrel, sprema "kristalnu noć" poput Hitlera
Foto: Printscreen

Naše službe imaju spisak od osam ljudi, a na čelu liste je Milan Radoičić, kaže Šešelj. Cilj je obezglaviti srpsko stanovništvo jer ti ljudi tamo imaju ugled i Srbi imaju poverenja u njih.

- Taj plan podseća na Hitlerovu "kristalnu noć", kada su pobijeni najistaknutiji Jevreji. To je cilj šiptarskog rukovodstva, deo Srba pobiti, a deo naterati na beg, rekao je Šešelj.

 

 

Lider radikala smatra da svi ambasadori Kvinte to znaju i o tome su raspravljali sa Kurtijem.

- Najveću podršku im je dao ambasador Velike Britanije. Sada Kurti maše sa nekim srpskim planom, koji je država napravila pre tri godine. Taj plan se zvao "odlučan korak", međutim sada je napravljen novi, a ja ga ne bih otkrio ni po cenu života.

 

 

- Šiptari su to planirali da sprovedu u narednih mesec dana, u svakom slučaju moramo biti spremni već prvog septembra. Ne mogu nas iznenaditi. Ako Zapad želi krvoproliće niko ih ne može zaustaviti, ali Srbi će se braniti. Srbi ne smeju da ispale prvi metak, dodao je Šešelj.

Komentari (0)

Loading