PETKOVIĆ POSETIO DECU SA KIM Mališani borave u kampu "Srbija te zove" u Beogradu (FOTO)
Printskrin

On im je tom prilikom poželeo da ponosno nose grb Srbije i svoju zemlju u budućnosti sa ponosom predstavljaju na velikim svetskim takmičenjima, da postanu veliki sportisti, ali i velilki ljudi i da Srbiju nose u svom srcu.

Petković je na svom Fejsbuku napisao da na ovom kampu učestvuje 70 mladih sa Kosova, a da je Kancelarija pomogla da na njemu učestvuju zajedno sa vršnjacima i mladim košarkašima, rukometašima, fudbalerima i odbojkašicama iz regiona i iz raznih delova sveta.

"Ovo je sjajna prilika da naša deca iz južne pokrajine upoznaju bolje svoju zemlju i svoj glavni grad, ali isto tako da se druže sa vršnjacima iz drugih zemalja kako bi razmenili veštine i znanja", napisao je on.

Podsetio je da je Kancelarija za KiM od jula prošle godine organizovala razna putovanja na zimovanja, letovanja i kampove za ukupno 1.800 naše dece sa prostora Kosova i Metohije, za koja je opredelila gotovo 14 miliona dinara.

"Nastavićemo i u budućnosti da pomažemo i ulažemo posebno u razvoj naše omladine sa prostora Kosova i Metohije, kako bismo im obezbedili srećnije i kvalitetnije odrastanje", napisao je Petković.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading