KURTI SANJA O SEVERU KOSOVA Petković: Snima spotove da bi sebe ubedio u svoje snove
Kacelarija za Kosovo i Metohiju

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković istakao je da je premijer Kosova Aljbin Kurti opsednut osvajanjem severa Kosova i da mora da snima spotove kako bi sam sebe ubedio u to.

Petković je na Tviteru napisao da su srpske sredina na Kosovu za Kurtija misaona imenica.

"Кoliko je Aljbin Kurti opsednut osvajanjem severa Кosova i Metohije pa mora da snima spotove da u to sebe ubedi? Srpske sredine na КiM za njega su misaona imenica, a ako mu je lakše da živi u paralelnoj realnosti, tu pomoći nema", istakao je direktor Kancelarije za KiM.

Pokret Samoopredeljenje, čiji je on lider, objavio je na društvenim mrežama dvominutni spot u kome se hvali privremeni kosovski premijer Aljbin Kurti koji je, navodno, započeo „drastične promene“ i na severu Kosova „uspostavio red i zakon kao ni u jednom drugom delu Republike Kosovo“.

Kurti se u spotu hvali nelegalnim potezima samoproglašene države pa, između ostalog, kaže - „za samo godinu i po dana vlade premijera Kurtija, srpski referendum nije mogao da se održi. Srpski izbori, koji su 20 godina održavani bez problema, nisu dozvoljeni..."

Dakle, kako kaže stara poslovica, "čega se pametan stidi, time se budala ponosi".

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading