KURTI GUBI ŽIVCE I RAZUM Lažna država u panici zove Amerikance - Zaustavite Putina i Vučića!
EPA/GEORGI LICOVSKI

- Demokratije poput SAD i (nepriznatog i samoproglašenog) Kosova moraju zajedno da se suprotstave autokratama poput Putina i Vučića. Od toga zavisi mir na Balkanu — i u svetu. Hvala Atlantskom savetu što ste me pozvali da razgovaramo o ovom i drugim važnim pitanjima - napisao je Kurti.

Podsećamo, Vučić je prošlog meseca odgovorio na napade Kurtija i crnogorskog predsednika Mila Đukanovića i poručio da se Aljbin Kurti i Milo Đukanović uvek služe ogoljenim lažima da sebe predstave kao tobožnje žrtve a Srbiju kao opakog agresora koji ih ugrožava. 

„Moja molba za vas je da ostavite Srbiju na miru. Srbija će naći svoj put. Ponosni smo na činjenicu da želimo da sačuvamo svoju zemlju, a ne da nam NATO to čini u naše ime. U tome se razlikujemo i ne stidimo se toga“, rekao je tada Vučić.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
rwrw

19.05.2022 16:51

ne vredi nista dok Putin ne sredi ove belosvetske zlotvore, nece se nikad smiriti...

Ja

19.05.2022 17:20

Da prestanu da provociraju u tudjoj zemlji i da svega ne gori da se te sile sprece protiv vucica nije on kriv treba da brani svoju zemlju jer je njihova niti je putin !!!

Dare Mitrovica

19.05.2022 19:48

Ako je Kosovo nepriznato od strane Srbije,kako to da se u skupstini nepriznate drzave nalaze ljudi iz SNS i cine koaliciju sa Kurtijem?

Ševa

19.05.2022 20:49

Kurti je autista. To svi vide, samo ćute.

Kukušin

19.05.2022 20:56

Kurti voli puno da muti. Šuj bre Kurti.