Policija
Alo!/ Marko Metlaš
Policija

Alo!/ Marko Metlaš

Policija, Foto: Alo!/ Marko Metlaš

* Beogradska policija uhapsila serijske provalnike

* Pajserom i šafcigerom obili stan i pokrali zlatni nakit

* Kad su izlazili iz zgrade naleteli na policiju

Policija u Beogradu uhapsila je provalnike neposredno posle obijanja stana u centru grada, iz kojeg su odneli veliku količinu zlata, saopštio je MUP Srbije.

Ispovest žrtve lopova: Garderobu su povadili, džepovi su bili izvrnuti... A onda sam pričala sa komšinicom! OVO je sablasno

AUTOR: Espreso/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 19.06.2019. 19:17 Pljačkaši ne biraju Pljačka, policija, Foto: Dejan Briza Jedna sugrađanka, koja je želela da ostane neimenovana, otkrila je medijima da je njen stan bio na meti lopova. Ona živi na Bežanijskoj kosi, a lopovi su u njen stan ušli kroz prozor.

 

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su krivično delo teška krađa, neposredno nakon izvršenja i uhapsili K. J. (1999) i P. R. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da su počinili ovo krivično delo. Oni su, kako se sumnja, uz pomoć pajsera i šrafcigera otvorili ulazna vrata stana u centru Beograda i iz njega odneli veću količinu zlatnog nakita. Prilikom hapšenja, policijski službenici su kod osumnjičenih pronašli ukradeni nakit.", navodi se u saopštenju MUP-a.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Sumnja se, takođe, da su K. J. I P. R., tokom protekla tri meseca, obili još pet stanova na teritoriji Beograda, iz kojih su odneli novac, nakit i tehničku robu, saopštava MUP.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

BONUS VIDEO: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu