đilasovci
Foto: Alo/Printscreen

Deset puta su poručili da su Srbi genocidan narod.

To ponavljaju kao pokvarene ploče. Marinika o tome priča javno, piše po Tviteru... Ovo je samo jedna od njenih objava:

- Molim vas shvatite već jednom: trenutak u Srebrenici kada MNladić dovaja muškarce od žena i dece - početak je genocidnodne namere. Takvo odvajanje, i sa manje žrtava, uvek ima jedan cilj: zaustaviti postojanje te grupe, naroda, Istrebiti ga na tom tlu, zatrti mu seme.. - pisala je Marinika. 

I Radomir Lazović je pričao: 

- A kategorizacija koja se koristi je međunarodnog suda pravde koji kaže da je bio genocid, pa šta sad mi, jel ćemo da otvaramo ponovo to. 

I Đilas se, kao njihov kolovođa, pozivao na sud pravde. 

- I sud pravde kao što piše u toj delegaciji parlamenta doneo je presudu o tome i mi više o tome nema potrebe da pričamo. 

 

Inače, na Šolakovim medijima vodi se žestoka kampanja protiv Srbije, što jasno pokazuje niz takozvanih "dokumentaraca" u kojim okupljaju sve koji su željni da što jače udare na Srbe i Srbiju.

Njihov napad je konstantan,a svojim pritiscima stalno zahtevaju od predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "prizna genocid u Srebrenici".

Portali Dragana Šolaka u svom žestokom napadu, čak su i tag (arhivu) nazvali "genocid u Srebrenici".

Takvi napadi ne dolaze samo iz inostranstva, već i od domaćih opozicionih političara pre svega okupljenih oko lidera bivše vlasti Dragana Đilasa.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Vučić iz Novog Sada: Posebno su na zub uhvatili dvojicu Nikola, Jokića i Pejakovića! #alo#alodnevnenovine #aleksandarvucic #srbijanesmedastane #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nikola

14.12.2023 17:25

To je pokvareni ološ uvjek protiv svog naroda i protiv svoje države. Živela Srbija🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸