Aleksandar Vučić
Foto: Alo/Video Plus

- Možda se neki od vas pitaju zašto sam ja ovde u Novom Sadu. Kada su mi otac i majka sa juga Srbije, dok sam ja rođen, odrastao i živim u Beogradu. Moja konekcija sa ovim gradom je ogromna. Neke od prvih takmičarskih koraka sam napravio upravo ovde i takmičio se u Novom Sadu, a na mnogima od njih ovde u Spensu - rekao je Tipsarević i dodao:

- Neki od mojih najboljih životnih prijatelja i dan-danas su upravo iz Novog Sada. Moju životnu saputnicu sam upoznao upravo u ovom lepom gradu. U jednom periodu našeg života čak smo živeli zajedno u Sremskoj Kamenici i to pamtim kao jedan od najboljih perioda mog života. Najbolja stvar u mom životu, rođenje moje ćerkice, desila se upravo u Novom Sadu. Moja ljubav prema Vojvodini i ovom delu Srbije je zaista beskrajna.

- Danas nakon decenija privrženosti sportu, na svojoj koži sam osetio sve izazove i prepreke sa kojim mladi sportista može da se susretne, u praznom bazenu na Novom Beogradu. Mladima je danas omogućeno da uče, treniraju,. rade i razvijaju se u svojoj zemlji pored svojih porodica. Ulaganje u sport je nezamislivo veće nego pre 15 godina, a to nije bilo tako davno. Sad nas svet gleda sa mnogo više uvažavanja i poštovanja. Ogroman broj investitora je upravo zbog vere u pravac kojim je naša zemlja spremna da ide kod nas. Mi smo mala zemlja velikih ljudi velikog srca. Da bi Srbija ostala zemlja mladih, moramo sad više nego ikad da idemo napred - istakao je Tipsarević.

Celokupno obraćanje na predizbornom skupu liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ u Novom Sadu možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading