predsednik republike srpske
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen/ Al Jazeera Balkans

Dodik je istakao da je Srpska zainteresovana za jaku Srbiju, koja je za nju inspiracija i snaga.

- Ne možete narodu zabraniti nešto tako snažno, a to je ljubav prema Srbiji - poručio je on.

Milorad Dodik je istakao da je Aleksandar Vučić prvi srpski predsednik koji je uspostavio konkretne vidove saradnje i pomoći Republici Srpskoj.

On je za Televiziju “Hepi” podsetio da Srbija novčano pomaže opštine, izgrađene su brojne škole, vrtić i i drugi objekti.

Vučić i Dodik

Foto: Instagram/budućnostsrbijeav

 

Dodik je naglasio da je Srbija danas istovremeno i snažna, ali i najdemokratskija zemlja.

- Imate ljude koji konstantno rade i pričaju protiv Srbije, a koje finansira Zapad, s ciljem da naprave Srbiju nestabilnom, jer im ne odgovara kada je stabilna i jaka - rekao je on i dodao da je istorija puna primera da su okretali Srbe na Srbe i tada je zemlja bila nestabilna.

Dodik je istakao da danas nije tako, a to Zapadu smeta i ne žele to da gledaju.

- Ne mogu izdajnici kod Srba prolaziti. Zato ću izaći na izbore u Srbiji i glasaću za SNS, iz prostog razloga što smatram da je to najbolje što Srbija ima. Bilo bi dobro da SNS ima i republičku i lokalnu vlast, jer vidimo da se Srbija stalno gradi. Tu je Beograd na vodi, nova železnička stanica, auto-putevi i drugi veliki projekti. Političari se mere po onome što ostane iza njih - rekao je Dodik.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal

Arno Gujon daje podršku listi “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane” i poziva sve da glasaju odgovorno 17. decembra! ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading