Sergej Trifunović
Printscreen
Sergej Trifunović

Printscreen

Sergej Trifunović, Foto: Printscreen

Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je na Tviteru da će se Savez za Srbiju (SzS) ubrzo raspasti.

Sergej Trifunović

Twitter/Printscreen

Sergej Trifunović, Foto: Twitter/Printscreen

- Sve ovo što vam nedeljama govorim, biće vam jasno kad se raspadne Savez Za Srbiju. Doduše, to će biti posle izbora, pa će biti malo kasno za neke stvari. Nije frka. Mi pokrećemo lokomotivu, privezaće se mnogi vagoni i ukrcati mnogi putnik. I dalje smo na istom koloseku - napisao je Trifunović na Tviteru.

On je ovom izjavom izazvao burnu reakciju jednog od članova SzS.

Sergej Trifunović

Twitter/Printscreen

Sergej Trifunović, Foto: Twitter/Printscreen

- Molim @WhistlerDick da odustane od lažnih izbora iz jednog, važnog, razloga. Danas je u Srbiji od korone obolelo 100 ljudi. Ostalo je samo 30 dana do izbora. Ostavi SNS-u da budu odgovorni za živote ljudi koji stoje u redovima, biračkim odborima ili idu na glasanje - uputio je Janko Veselinović tvit lideru PSG.

Trifunović je ukratko poentirao - Ovo je Janko, malo očajnički. Zar ne mislite?

 

Komentari (1)

Deda Nole

20.05.2020 21:12

SzS nikad i nije postojao to je Djilasova "genijalna"ideja koja kao sto vidimo nema sanse na uspeh a ni podrsku EU i SAD,samo su zamajavali ljude i trosili im vreme jer je bojkot produkt necije umisljenosti da se sve oko njega okrece i obrce.A sad im je receno da se na vlast dolazi izborima teletabisti pobedjuju.