Čedomir Jovanović - LDP
Printscreen/Youtube
Čedomir Jovanović - LDP

Printscreen/Youtube

Čedomir Jovanović - LDP, Foto: Printscreen/Youtube

- Kada se rodio Mihajlo, Koštunica je došao na vlast i znamo šta je bilo. Kada se rodila Jana, Tadić je bio na vlasti, svi znamo kakav je bio. Kada se rodila Zora, Dačić se vratio na vlast i evo šta se desilo. Kada sam dobio Anđeliju, Srbija je već imala naprednjake i znamo kako je. Sve se već desilo i svi sve znamo. Samo se još nije desilo da zemlju vode oni koji će je učiniti boljom za decu koja dolaze. O tome se odlučuje 16. marta. Vreme je da deca glasaju i tačka - glasio je predizborni spot LDP-a u čijem prvom planu je lider stranke Čedomir Jovanović sa svojom decom, Mihajlom, Janom, Zorom i Anđelijom.

Verovatno se pitate zašto je ovaj predizborni spot LDP-a toliko bitan. Odgovor je vrlo jednostavan. Judita Popović, koja danas traži zabranu i hitno reagovanje zbog spota u kome se pojavljuje predsednik Vučić, bila je PR LDP-a kad je njihov spot bio nosilac u kampanji! 

Podsećanja radi, ona se penjala na binu sa 50-oro dece na svm konvencijama LDP-a, a sada osuđuje i napada predsednika Srbije zbog spota u kome se govori o budućnosti naše zemlje i budućnosti naše dece!

- Iza LDP-a stoji naše pravo da se borimo za naš život. Stoji obaveza da u toj borbi pobedimo. Stoje Mihajlo i Jana i Obrad i Grigorije i Anđelija i Pavle i Lena, blizanci iz spotova. Stoji naša budućnost pred kojom ta prošlost više ništa ne vredi, koju smo već pobedili. Zbog toga što znamo zašto živimo - govorio je sa bine pre 6 godina lider Čedomir Jovanović, očito ističući decu u prvi plan svoje političke predizborne kampanje.

- Verujemo da u ovoj zemlji mora da bude dobro ukoliko su dobri najbolji ljudi u njoj. Borimo se da naše ideje postanu prave vrednosti takve Srbije. Istina je, važna je samo budućnost. Hoću mladog predsednika. Hrabrost je kada se boriš za 100% ljudi, a ne za 15% teritorija. Hoću predsednika koji govori o Kosovu, a misli na mene... - ovako je izgledao još jedan predizborni spot LDP-a uoči održavanja predsedničkih izbora u Srbiji, pre 6 godina.

 

 

Komentari (1)

Marija

31.05.2020 13:30

Ako nista drugo nemate onda vas molim ostavite decu a pogotovo tudju.Nemate pojma koliko ima siromasne dece i sta mislite kako se oni osecaju.Stalno kritikujete prethodnu vlast a vi isto ili slicno radite,Po cemu se razlikujete, Dajte nam program sta ce te svake godine uraditi I SVAKE GODINE PODNET IZVESTAJ inace vam NE VERUJEM,