DOSTA JE VIŠE LOŠIH ĐAKA Kokan Mladenović oštro o Bošku Obradoviću i Savezu za Srbiju

Reditelj je priznao da su potupci Boška Obradovića sramotni

Utisak nedelje
Utisak nedelje, Foto: Printscreen

Reditelj Kokan Mladenović gostovao je u emisiji "Utisak nedelje" zajedno sa Vladicom Cvetkovićem i Miodragom Zecom gde je pričao o ponašanju i postupcima Boška Obradovića za vreme izolacije.

- Meni je bilo grozno ovo vreme u izolaciji kad Boško Obradović kaže u svojoj uskršnjoj poruci da ćemo Uskrs dočekati u ujedinjenim srpskim zemljama sa Republikom Srpskom i Crnom Gorom, a zbog toga ga niko istoga časa ne izbaci iz Saveza za Srbiju, da se bar jasno ogradi od toga. Hoćemo li opet praviti veliku Srbiju, hoćemo li ponovo ratovati? Kojim redom? Bosna, pa Crna Gora ili odjednom možda? Hoćemo vraćati Kosovo na silu? To su opasne i strašne stvari - rekao je reditelj.

Utisak nedelje
Utisak nedelje, Foto: Printscreen

Mladenović je rekao da ne želi ni pod tačkom razno da potpiše bilo koju izjavu Boška Obradovića.

- Ne želim ni pod kakvim plaštom demokratije izbornih uslova da potpišem i bilo koju izjavu Boška Obradovića, da me je sramota od mene samog. Ovo su izjave koje ružno zvuče i odmah prave uslugu režimu. Dosta je više loših đaka. Mi smo ucenjeni kao građani da biramo među tom polupolitičkom svetu, šta manje smrdi, šta je manje zlo. "Ajde ovo možda". Nema možda. Među tom ponudom nema ništa.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi