Otvoren obnovljen dečji park u Rakovici
Facebook/Printscreen/Goran Vesić
Otvoren obnovljen dečji park u Rakovici

Facebook/Printscreen/Goran Vesić

Foto: Facebook/Printscreen/Goran Vesić

U tom naselju, u ulici Vidikovački venac kod broja 81, izgrađen je novi parking gde može da se parkira oko 50 vozila, a u toku je i rekonstrukcija fasada stambenih zgrada.

Otvoren obnovljen dečji park u Rakovici

Facebook/Printscreen/Goran Vesić

Foto: Facebook/Printscreen/Goran Vesić

Vesić kaže da je Vidikovački venac najbolji primer kako radi SNS, navodeći da postoji stalna komunikacija sa građanima tog kraja koji su se na prethodnom zboru požalili na nedostatak parking mesta i propale fasade na zgradama, koje su građene 70-ih godina.

Istakao je da je smisao politike da se čine dobre stvari za ljude, da im se poboljšaju uslovi života.

- Naš posao kao odgovornih političara SNS je da, bez obzira na kojoj se funkciji nalazili u gradu ili opštini, nađemo način da rešavamo probleme građana i da se prema njima odnosimo odgovorno - da im ne obećavamo nešto što ne možemo da rešimo već pošteno kažemo kada šta možemo da uradimo - rekao je Vesić.

Goran Vesić

Printscreen

Goran Vesić, Foto: Printscreen

Kako je istakao, SNS ima poverenje građana upravo zato što je pred građane izašla pošteno i rekla šta može da se uradi i kada.

- Imamo poverenje građana i oni znaju da ćemo i ubuduće nastaviti da rešavamo i druge probleme koje imaju i dok budemo tako radili, imaćemo njihovo poverenje - rekao je Vesić.

Naveo je da se sve što radi SNS, od predsednika Vučića do vlade, gradskog ili opštinskog nivoa, radi da bi bilo bolje ljudima i dodao da Srbija zato napreduje.

- I ako nekad negde zakasnimo, mi smo uradili. Pre nas niko nije radio, niti pomišljao da radi. Ovi što nas kritikuju ne mogu ni da pomisle onoliko koliko mi uradimo - rekao je Vesić.

Aleksandar Vučić

Alo.rs

Aleksandar Vučić, Foto: Alo.rs

Istakao je da sadašnja vlast vodi jedinstvenu politiku koja je uspešna zato što “dopire” do svakog čoveka.

- Sve ovo je jedna politika, od onoga što radi Aleksandar Vučić koji obezbeđe dobru međunarodnu poziciju za Srbiju zbog čega imamo pomoć i Kine, i Rusije i EU, do toga da se u našoj zemlji rade veliki infrastrukturni projekti…do toga da uradimo parking u ulici Vidikovački venac, što je ljudima koji tu žive takođe važno - dodao je Vesić.