RAZREŠENE SVE DILEME Da li je POKS prešao cenzus?

Na osnovu prebrojanih sto odsto glasova sa ponovljenih izbora, koaliciji ZA KRALjEVINU SRBIJU je nedostajalo nekoliko hiljada glasova za cenzus.

Narodna skupština
Narodna skupština, Foto: screenshoot/RTS2

Izborni rezultat bi bio sigurno bolji i dovoljan za prelazak cenzusa da je ponovljene izbore RIK zakazao u nedelju, a ne radnog dana i usred drugog talasa epidemije Korona virusa, što je izazvalo malu izlaznost.

- Na ponovljenim izborima smo poboljšali izborni rezultat i bili treći po broju glasova, ali ipak nedovoljno da pređemo izborni cenzus. Učvrstili smo svoju četvrtu poziciju na političkoj sceni, posle samo tri godine delovanja i to smatramo velikim uspehom. Važno je i što smo uspeli da otvorimo bitnu temu u našem društvu, koja je bila zabranjena 75 godina, da li Srbija treba da bude republika ili da se obnovi Kraljevina. Zahvaljujemo svim monarhistima koji su glasali za nas i obećavamo im da ćemo još snažnije nastaviti borbu za suverenu, ustavnu, parlamentarnu Kraljevinu Srbiju i za njene vrednosti, jer u tu ideju čvrsto verujemo. Naše vreme tek dolazi! S verom u Boga, za Kralja i otadžbinu! - izjavio je predsednik POKS, Žika Gojković.

Ovakav izborni rezultat najbolje demantuje sve one koji su danima zlonamerno tvrdili da će SNS "progurati" POKS u skupštinu, jer da su to hteli, to su i mogli, što dokazuje broj glasova koji su dobili.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi