Marinika Tepić
Youtube/Printscreen
Marinika Tepić

Youtube/Printscreen

Marinika Tepić, Foto: Youtube/Printscreen

Levičarske organizacije, poput Antife, čijim radom, pod zaštitom poslaničkog imuniteta, neskriveno koordinira potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, označili su Novi Sad i Pančevo kao gradove u kojima će pokušati da izazovu nemire tokom izbornog dana.

Novi Sad i Pančevo su označili zbog realnog očekivanja da će u ovim gradovima doživeti totalni debakl politike bojkota. Jučerašnji događaji, koji su samo uvod u konstatno najavljivane planove o krvavim nemirima, potvrđuju navedeno.

Neidentifikovani sredovečni muškarac sinoć je u Novom Sadu bacio molotovljev koktel na Gradsku kuću sa namerom da je zapali. Obzirom da je on u Gradsku kuću došao da, navodno, traži gradonačelnika Miloša Vučevića, a imao je pripremljen molotovljev koktel, pretpostavka je da je hteo da ga baci na Vučevića ili u njegov kabinet. Bio je osujećen prisebnošću portira i brzom reakcijom građana i vatrogasaca.

Par sati pre toga, u Pančevo je dovezeno više od 100 levičara. Predvodila ih je Marinika Tepić, što je zabeleženo i snimcima. Izlomili su zaštitne ograde na gradilištu u centru ovog južnobanatskog grada. Otvoreno su provocirali reakciju nadležnih organa i sukob, zbog čega su u svoje prve redove infiltirirali maloletnike. Kasnije bi ih predstavljali kao žrtve.

Okidač za ovakav postupak Antifa uvek su besmislice. Navodno, molotovljev koktel je bačen na Gradsku kuću u Novom Sadu, jer počinilac ovog krivičnog dela nije mogao da zakaže audijenciju kod gradonačelnika. Da je uspeo da zapali Vučevića ili njegov kabinet, "nezavisni" mediji, koji se finansiraju iz istih izvora kao i aktivisti ultralevičarskih nasilnih pokreta, proglasili bi ga žrtvom režima, što bi bio povod za krvave nemire.

Razlog za uništavanje ograde oko gradilišta i napad na Gradsku kuću u Pančevu, navodno su dva posečena drveta, koja su uklonjena po nalogu nadležne inspekcije, u okviru rekonstrukcije centralne zone.

Ovom incidentu prethodile su dezinformacije o planovima za rekonstrukciju, koje su proturane kroz izgrađene grupe na društvenim mrežama. Tako su uspeli da okupe i manji broj običnih građana, koje su koristili kao paravan za unapred isplanirane militantne namere.

Organizacija Antifa, po svetu nastupa pod sloganima po kojima prepoznajemo evroatlantsku "duboku državu" i njene nevladine organizacije okupljene u Otvoreno društvo.

Antifa mnogi smatraju "neslužbenom milicijom neoliberalne elite", koja kontroliše i socijaldemokrate i stare demohrišćanske stranke. 

Lider SSP Dragan Đilas, sa stotinama miliona evra zarađenih na sumnjiv način tokom političkog mandata, od prosečnog čoveka postao je bogati neoliberal, deo "duboke države", tajkunskog lobija koji neskriveno finansira pokušaj obaranja predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Antifa je posvećena ukidanju tradicionalnog društva. "Nezavisni" mediji pokušavaju da ih predstave kao "odgovor", "subkulturu" ili "kontrakulturu". A šta je to "kulturno" u pokušaju paljenja Gradske kuće u Novom Sadu i demoliranju centra Pančeva? I kome to "odgovara"?

BONUS VIDEO: Izađite i glasajte za bolju budućnost

 

Komentari (1)

zagor

15.06.2020 23:55

Polomiti debile