VESNA PEŠIĆ PODRŽALA "POLITIČKU NULU" Vređala i pljuvala Sergeja Trifunovića, a sada ga bodri

Pešićeva je nedavno saopštila da će podržati nekog od opozicionara koji su odlučili da izađu na izbore

 

Vesna Pešić , Foto: Media centar

Da u opozicionom delu srpske političke nema nikakvih principa, još jednom je potvrdila sociološkinja Vesna Pešić. Iako je više nego jednom u prošlosti Pešićeva žestoko kritikovala Sergeja Trifunovića nazivajući ga čak i "političkom nulom", sociološkinja je sada "obrnula ćurak naopako" i podržala upravo Trifunovićev Pokret slobodnih građana, piše Republika.

 

To je na Tviteru potvrdio član Predsedništva PSG Pavle Grbović.

Grbović je podelio informaciju na kojim lokacijama građani mogu da im daju podršku svojim potpisom, a na jednoj od fotografija je i Vesna Pešić.

- Legendarna Vesna Pešić nam je pomogla da napravimo prvi korak do slobode - prokomentarisao je Grbović.

Inače, sama Pešićeva je nedavno saopštila da će podržati nekog od opozicionara koji su odlučili da izađu na izbore, zbog, kako je navele, želje da kazni Savez za Srbiju, koji se, kako je ocenila, "izmotava".

Podrška Pešićeve Trifunoviću i njegovom pokretu bi se i mogla razumeti, jedino ako se ne zna ništa o preistoriji pomenutog dvojca.

Sergej Trifunović, Foto: Tanjug / Tara Radovanović

Pešićeva i Trifunović, podsetimo, neretko su na društvenoj mreži Tviter "čašćavali" različitim uvredama, od kojih je ona, koju je sociološkinja uputila glumcu, da je u "politici nula", možda najupečatljivija.

- Tebe ću da vređam kad god mi se obratiš. Razlog je što si šalabajzer, bez mozga u glavi, što si i loš glumac, dikcija ti je katastrofa. Glumac koji ne ume da govori! U politici si nula. Uči se od Nikole Koja, da budeš bolji glumac i bolji čovek - napisala je bivša političarka tokom jedne od Tviter "seansi" koje je vodila sa Trifunovićem.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Stockholm
  31/05/2020 - 15:42
  Nista cudno,ona sasava on drogiran tako da su skoro pa isti.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi