Aleksandar Vučić
Alo!/Rajko Ristić
Aleksandar Vučić

Alo!/Rajko Ristić

Aleksandar Vučić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

"Našli su se neki politički ludaci, koji bi da zaustave saobraćaj, a šta ako neko nastrada? Ko će biti kriv? Građani moraju da znaju ko će biti kriv. A što se mene tiče, možete da protestujete koliko hoćete, s tim nemam nikakav problem", poručio je Vučić.

Podsetimo, građani su najavili protest zbog povećanja cene benzina.

"Kupujemo glasove u Nišu? Svojih odbornika?"

Vučić je rekao da su besmislene tvrdnje da SNS kupuje glasove odbornika u Nišu, po pitanju odluke o Aerodromu Konstantin Veliki, imajući u vidu da SNS u lokalnoj skupštini ima većinu, odnosno 15, možda i 20 odbornika više od opozicije.

"Koga kupujemo? Svoje odbornike?", uzvratio je Vučić i upitao gde je tu smisao, i što bi kupovali glasove svojih odbornika.

Upitan ima li komentar na to što neki mediji prenose da su Siniša Mali i Irena Vujović nezadovoljni odlukom SNS da kandidat stranke za gradonačelnika bude Zoran Radojičić, Vučić je Malog upitao: Siniša, jesi kukao negde?

"Možda i jesi, ali nećeš sad da kažeš...", našalio se.

Istakao je, međutim, da koliko zna nije bilo nikakvih negodovanja u tom smislu, a kad je reč o Ireni Vujović, rekao je da je ona u svakom slučaju budućnost Srpske napredne stranke i svakako osoba koja će igrati važnu ulogu i u budućnosti Srbije.

"Nezadovoljstva mislim da nije bilo, a Ireni preostaje samo da savlada još neka znanja i ona svakako predstavlja budućnost SNS i važnu osobu u budućnosti Srbije", naveo je Vučić.

PROČITAJTE JOŠ: