Zvonko Gospočić
facebook.com
Zvonko Gospočić

facebook.com

Zvonko Gospočić, Foto: facebook.com

* Zvonko Gospočić (59) iz Apatina utopio se u sredu u zalivu Dunava

* Ekipa apatinske Hitne pomoći je ubrzo stigla na lice mesta, ali je dežurni lekar mogao samo da konstatuje smrt nesrećnog čoveka

* Potraga za nesrećnim čovekom je trajala vrlo kratko. Nakon nekoliko minuta, ronioci su pronašli njegovo telo i izvukli ga na obalu

Ekipa apatinske Hitne pomoći je ubrzo stigla na lice mesta, ali je dežurni lekar mogao samo da konstatuje smrt nesrećnog čoveka.

Nastradali Gospočić je na plažu došao sa prijateljem, a smestili su se preko puta "Plave ruže".

Ubice tačno znale gde Raja drži pare, ali su im promakle dve TORBE! Policija ih odmah pronašla!

AUTOR: Novosti/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 22.08.2019. 10:42 - 22.08.2019. 11:34 Na imanju Raje Kazimirovića (72), jednog od četiri žrtve masakra u negotinskom selu Jabukovac, policija je na dva mesta pronašla ukupno 10.000 evra koji su promakli ubicama.

- Malo smo popili pre nego smo došli na plažu. Ja sam u neko vreme zaspao na obali. Probudila me je neka žena i rekla da je videla Zvonka da je krenuo da pliva, ali da ga više ne vidi. Tražio sam ga pogledom okolo, čak sam pomislio i da se uputio, pešice, ka gradu, mada mi je to bilo malo verovatno po ovoj vrućini. Tada sam pozvao policiju - priča Zvonkov drug koji je bio na licu mesta.

On je kao i većina kupača, čekao rezultat potrage ronioca, koji su nakon policije ubrzo stigli na plažu. Potraga za nesrećnim čovekom je trajala vrlo kratko. Nakon nekoliko minuta, ronioci su pronašli njegovo telo i izvukli ga na obalu.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Dojava o bombi ispred skupštine Srbije