Kuće Srbljanovića u Straim Banovcima
Dejan Briza/Alo
Kuće Srbljanovića u Straim Banovcima

Dejan Briza/Alo

Banovci/ilustracija, Foto: Dejan Briza/Alo

Pročitajte još:

- Dosadašnjom istragom utvrđeno je da ga je nesrećna žena pustila u stan jer ga je poznavala, a on je počeo da je udara u glavu i kada ju je onesposobio, počeo je da se seksualno iživljava nad njom. Veoma je degutantno pričati o tome šta je radio, zato što je osumnjičeni prema našim saznanjima i tvrdnjama lekara polno nemoćan – priča sagovornik.

Dodaje da je nesrećna žena tek juče uspela da prijavi slučaj jer je bila u potpunom šoku zato što je pod terapijama zbog kancera od kojeg boluje.

- Nesrećna žena je prvo zbrinuta u Hitnoj pomoći u Staroj Pazovi odakle je radi utvrđivanja povreda prevezena u Urgentni centar u Beograd. Tek kada je došla sebi, prijavila je slučaj i policija je reagovala i odmah uhapsila napadača kome je određeno zadržavanje do 48 sati. On će uz krivičnu prijavu za silovanje biti priveden nadležnom tužilaštvu u zakonskom roku – objašnjava izvor.

Kako saznajemo A. J. je od ranije poznat policiji po razbojništvima, a meštanima Banovaca je poznat po raznim incidentima koje je činio pod dejstvom alkohola.