NIKO NE ZNA GDE SU, A JEDNA STVAR JE POSEBNO JEZIVA! Zorka unakazila dužnika šoljom za kafu, Olivera ubila zlatara, a Slobodanka je likvidirala svog kuma!

Za ovim ženama traga čitav svet!

Policija
Policija, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Prevare, ubistva, iznude, pljačke - samo su neka od krivičnih dela zbog kojih su žene sa Balkana zauzele pozicije na listi najtraženijih begunaca na starom kontinentu koje je u okviru kampanje "Zločin ne zna za pol" Europol objavio na svom sajtu. S druge strane, čak dve Srpkinje visoko su se kotirale u svetskoj konkurenciji, pa su se našle čak na Interpolovim poternicama.

Ovako se u Srbiji sahranjuju zaraženi HIV-om!

AUTOR: N.Marić DATUM I VREME: 22.10.2019. 07:12 Oni nemaju pravo na dostojanstvenu sahranu Bunuševačko groblje, Foto: Alo/V. Pešić U Srbiji je u 21. veku Ministarstvo zdravlja pravilnikom regulisalo da se zaraženi HIV-om sahranjuju u crnim plastičnim kesama neočešljani, neokupani i bez garderobe, baš kao što se sahranjuju osobe preminule od kolere, kuge i ebole u svetu.

Ko su one i zbog čega ih traže?

Zorka Rogić

Zorku Rogić (28) je hrvatska javnost upoznala još 2014. godine, kada je sa još dvojicom saučesnika brutalno pretukla dužnika u svom stanu. Tada su hrvatski mediji preneli da su njena dva druga dovela u jedan stan na području Rijeke muškarca koji joj je navodno dugovao 2.000 maraka.

Ona ga je više puta udarali šoljom za kafu po glavi, dok su ga njeni prijatelji batinali pištoljima, sve dok se nije onesvestio. Nastavila je da se bavi kriminalom, a tri godine kasnije je Opštinski sud u Rijeci raspisao dve poternice za dva krivična dela za koja se traži, iako je ona u begu bila od 2014. godine.

TO NIJE BILO SLUČAJNO, MOG SINA SU UBILI! Majka Luke Maleševića i dalje traga za odgovorima! Šest godina od smrti sina porodici nastradalog dečaka dešavaju se čudne stvari!

Prvo delo za koje se Zorka sumnjiči jeste nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a drugo nedozvoljena proizvodnja i preprodaja oružja i eksplozivnih naprava. Slobodna Dalmacija o njoj piše kao o ženi koja se nije libila da sa svojim prijateljima odlazi u pljačke, iznuđuje novac ali i preti.

Policija
Policija, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Melanija Stropnik

Prevarantkinja koja je svojim mutnim poslovima uspela da pribavi višemilionsku koristi, Melanija Stropnik, nalazi se u bekstvu više od deceniju. Ona se sumnjiči da je u periodu između 2000. i 2001. godine navela žrtvu da u njen biznis uloži oko 190.000 dolara, uz obećanje da će taj novac vratiti kada njena izmišljena firma ostvari dobit.

Naravno, ubrzo što joj je predao novac Melanija je nestala bez traga, čime je zauzela svoje mesto na poziciji najtraženijih žena za kojom tragaju policije Evrope.

NAJTRAŽENIJI SRBIN PAO POSLE 24 GODINE Ubio šestočlanu porodicu, pa pobegao iz zatvora!

Olivera Petrović Ristić

Još jedna državljanka Srbije našla se na Europolovoj poternici u okviru novog projekta, a zemlja koja za njom traga je Italija. Olivera Petrović Ristić svoje mesto na listi najtraženijih zauzela je zbog ubistva zlatara Alda Karlija.

MASOVNO HAPŠENJE ZBOG PRANJA PARA Prikazali da su robu prodavali "fantomskim" preduzećima!

Ona je navedena kao inicijator ubistva Karlija, iako su sarađivali u razgranatoj mreži prostitucije. Italijanski mediji su preneli još tada da se sumnja da je ubijeni Karli još od 2011. blisko sarađivao sa Oliverom, kojoj je u periodu od sedam godina pozajmio čak 240.000 evra, što u gotovini što u nakitu.

S vremena na vreme Petrovićeva mu je navodno pružala i seksualne usluge za novac i dragulje, a sumnja se da motiv njegovog ubistva materijalna korist.

Zatvorski krug, zatvor
Zatvorski krug, zatvor, Foto: Alo/ Vladimir Marković

Slobodanka Boba Tošić

Nekadašnja misica BiH, Plejboj zečica i učesnica rijalitija Slobodanka Boba Tošić nalazi se na crvenoj Interpolovoj poternici zbog pomaganja Darku Elezu u pokušaju ubistva svog kuma Đorđa Ždrala. Pokušaj se dogodio aprila 2006. godine, a misicina uloga bila je da namami žrtvu na mesto gde su u zasedi čekali, kako se tada sumnjalo, Darko Elez i Branimir Minić.

SRPSKI GRAD NE PAMTI OVAKAV SLUČAJ! Muškarac (53) iz Vranja primorao dve maloletnice na pružanje seksualnih usluga u ugostiteljskom objektu!

Kobnog dana, Slobodanka je poslala sms poruku Ždralu da je odveze kod drugarice po skripte. Kada je izašla iz automobila, napadači su zapucali na Ždrala. Kako je kasnije ispričao, video je Slobodanku kako rukom prekriva usta a onda su se začuli pucnji.

Tošićeva je kasnije pred sudom u Bosni i Hercegovini osuđena na dve i po godine zatvora zbog saučesništva ali i zbog pripadnosti organizovanoj kriminalnoj grupi, dok je Darko Elez sa ostalim osumnjičenima oslobođen optužbi u Srbiji. Tako je, na kraju, misica ostala jedina osuđena u ovom predmetu.

Višnja Aćimović Beba

Druga Srpkinja za kojom je raspisana crvena Interpolova poternica je Višnja Aćimović, poznatija po nadimku Beba. Tužilaštvo Bosne i Hercegovine je protiv nje podiglo optužnicu zbog streljanja 37 Bošnjaka u Vlasenici 1992. godine.

UŽASNA TRAGEDIJA! Apatin zavijen u crno, beba iz Sonte umrla dok je pila mleko!

Radio Slobodna Evropa prenosi 2017. godine da je Aćimovićeva saslušana u Beogradu, prilikom čega je izjavila da nema poverenja u tužilaštvo BiH, te da se neće odazvati pozivu na suđenje. Zločin koji joj je stavlja na teret dogodio se 1992. blizu logora Sušica u koji su dovođeni Bošnjaci.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi