MARJANOVIĆ JE JEDINI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO SUPRUGE JELENE Zoranu je danas rođendan, evo gde i sa kim planira da ga PROSLAVI!

Zoran Marjanović, jedini osumnjičeni za ubistvo supruge pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, koji je prošle nedelje izašao iz desetomesečnog pritvora, danas slavi 40. rođendan.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović, Foto: Dejan Briza, ALO

Prema nezvaničnim saznanjima, rođendan će proslaviti u krugu porodice pošto se, po savetu svojih advokata, do daljeg neće pojavljivati u javnosti.

NOVI DETALJI LIKVIDACIJE SRBINA Beskućnik otkriva BRUTALNE ubice Darka Kulića, ON ih je jedini VIDEO!

Podsetimo, branioci Marjanovića, koji je osumnjičen da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka u Borči ubio suprugu, tražili su u odgovoru na optužnicu Višeg tužilaštva u Beogradu da se postupak protiv Zorana obustavi.

Svoj odgovor juče je Višem sudu poslao jedan od četvorice Marjanovićevih branilaca, advokat Stefan Jokić.

CENTAR BEOGRADA OBAVIJEN MISTERIJOM Svakodnevno prolazimo pored ovih grobova, a da to i ne znamo, a sve je počelo od TITOVE LJUBAVNICE!

- Tražio sam da se obustavi postupak jer smatram da nema dokaza protiv Zorana Marjanovića. Smatram da su u dopunjenoj optužnici navedeni dokazi koji idu u korist odbrane, pre svega, mislim na svedočenje Zoranove ćerke, koja je rekla da je sve vreme bila s tatom. Takođe se pozivam i na deo gde je i Apelacioni sud rekao da nema osnovane sumnje da je moj klijent izvršio krivično delo - rekao je Jokić za Kurir i dodao da je sada odluka na Višem sudu.

SVE NAS JE PREVARILA?! Kakve smo mi SRBI OVCE! Kija se dogovorila sa KUMOM da igra na kartu PREVARENE ŽENE, ljudi joj širom sveta SLALI NOVAC!

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 • Korisnik: NIKOLA CH.
  20/07/2018 - 11:16
  Da on je jedini osumljiceni.. a pomagaci sta je sa njima? Ovi Marjanovici su veliko zlo po Srbiju, zato sto pre ove zlocince pohapsiti i osuditi! Jedina pravda bi bila odgovornost i robija! Stim bi se i narod u Srbiji osecao sigurnijim..
 • Korisnik: Zoran Colic
  20/07/2018 - 10:34
  Sve ove Marjanovice treba postrojiti i kao vojsku poslati u zabelu!!! naravno i pomagac.
  • ivan @Zoran Colic
   22/07/2018 - 19:46
   Ovi komentari su za desetku svaka cast.Pojedini su samo mlacenje prazne slame.PODRZAVAJU UBICU.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs