Jelena Marjanović
Privatna arhiva
Nenad Šipka

Marko Metlaš

Ima svoje dokaze, Nenad Šipka, Foto: Marko Metlaš

Šipka naglašava da porodica Krsmanović nikad nije optuživala Zorana Marjanovića za zločin niti bilo koga od njegove porodice.

On kaže da ostaje pri ranijem stavu da Jelena nije ubijena u vodi kanala, pošto bi se tragovi njene krvi zadržali na žabokrečini.

Zoran Marjanović sa svojim advokatom

Alo!/Masanori Jošida

Zoran Marjanović po izlasku iz zatvora, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Veštaci, koji su ustanovili da je usmrćena u kanalu, nisu imali u vidu da je reč o stajaćoj vodi. Da je došlo do udarca na nasipu, tragovi krvi bi se raspršili u žabokrečinu. Tih tragova nema na 50 fotografija, koje smo videli, a nema ih nigde ni u optužnici.

Nema ih ni u obdukcionom zapisniku ni na fotografijama sa uviđaja. Ukoliko je ta nova optužnica - ista, ona ne može nikako da ostane - istakao je Šipka.

Komentari (6)

Crna Ruza

15.07.2018 14:48

PA TO SE ODMA ZNALO DA NIJE UBIJENA NA NASIPU NEGO U KUCI, SVE MARJANOVICE TREBA U ZATVOR I NAISPITIVANJE, NEMA SLOBODE DOK SE NE SAZNA PRAVA ISTINA. SIPKA JE UVEK TVRDIO DA JE JELENA DONESENA I BACENA. KOGA OVI ADVOKATI MISLE DA ZEZAJU, MORE I NJIH U ZATVOR ONI SVE ZNAJU.

kole

15.07.2018 16:08

@Crna Ruza - GOSPODJA KOJA SEJAVILA U PROGRAM HEPI TV REKLA JE DA JE VIDELA KAKO IZNOSETELO I RUKU KOJA JE PALA VAN VISI IZ KUCE MARJANOVICA. TAJ TELEFON JE USNIMLJEN U TV HEPI. ZOVITEJE I RAZRESITE SLUCAJ.

Vanda

15.07.2018 15:25

Koliko je kontradiktoran. Čuj njega ne zanima krivac. Ako nije ubijena u kanalu tek onda ne treba biti oslobođen Zoran. Šta je ovom forenzičaru?

sanja

15.07.2018 15:25

ako se ispostavi da nije odgovoran za njeno ubistvo, a drzava mu unistila zivot.

pedja

15.07.2018 16:21

@sanja - Nisu ga oni dzabe uhapsili .Zasto bar ne potraja jos nego ga pustili.ESrbijo dokle si stigla.

ivan

15.07.2018 16:12

Ovaj sipka ponavlja jedno isto stalno.Ubijena u kuci poznato ko dan I noc.Kako to da je muz nije ubio u kuci I svi ukucani umesani ? Zasto ga stitite vise ?Svi su nju ubili menjali se jedan po jedan SVE MARJANOVICE POHAPSITI.UBISTVO SE DESILO U NJIHOVOJ KUCI .