SUTRA NOVO SUĐENJE MARJANOVIĆU Pred sud izlazi važan svedok, biće mu postavljeno mnogo pitanja

Zoran Marjanović je na početku suđenja u novembru prošle godine detaljno izneo svoju odbranu negirajući da je ubio suprugu.

Zoran Marjanović sa maskom u Višem sudu u Beogradu
Zoran Marjanović sa maskom u Višem sudu u Beogradu , Foto: Dejan Briza

Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči treba da se nastavi sutra pred Višim sudom u Beogradu.

Očekuje se da sutra svedoči sudski veštak koji je obavio veštačenje mobilnih telefona u vreme kada se pretpostavlja da je došlo do zločina, a stručni savetnik Marjanovićeve odbrane treba da mu postavlja pitanja.

Mislite li da će ubistvo Jelene Marjanović biti rasvetljeno?

Ukupan broj glasova: 97

  • Da, ali ko zna kada : 42% (41)
  • Ne, to će zauvek ostati misterija: 58% (56)

Zoran Marjanović je na početku suđenja u novembru prošle godine detaljno izneo svoju odbranu negirajući da je ubio suprugu, koja se bavila pevanjem narodne muzike.

Optužen je za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina zatvora i brani se sa slobode.

Tužilaštvo ga tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila je i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči.

Marjanoviću je proletos sud vratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle smrti supruge.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi