Zoran Marjanović
Alo/ V.Marković
Zoran Marjanović

Alo/ V.Marković

Zoran Marjanović, Foto: Alo/ V.Marković

- U nedelju sam odjednom osetio nesnosni bol u uhu, zatim vrtoglavicu, mučninu i nemogućnost održavanja pravca kretanja. Odmah sam se javio otorinolaringologu i otišao u jednu privatnu kliniku - objasnio je Marjanović za Srpski telegraf.

On kaže da mu je doktor poručio strogo mirovanje kod kuće i obavezno uzimanje terapije.

- Reč je o teškoj upali uha i srednjeg uha, koje je zapravo centar za ravnotežu, tako da prilikom ustajanja dolazi do dezorijentacije u prostoru, vrtoglavice i mučnine. Uzimam propisanu terapiju i u fazi sam mirovanja, tako da ću se ubrzo oporaviti, nadam se - rekao je suprug ubijene pevačice.

Na pretresu u četvrtak nije se pojavila ni članica sudskog veća Olivera Đurić, takođe iz zdravstvenih razloga, ali je došao sudski veštak Dragomir Vasiljević, koji je obavio veštačenje mobilnih telefona okrivljenog Marjanovića i njegovih članova porodice jer su navodno bili isključeni baš u vreme zločina.

 - Jedva čekam da se održi sledeće ročište da saslušamo gospodina vremensko-prostornog veštaka, zapravo da čujemo njegove odgovore na vrlo konkretna ključna pitanja moje odbrane. Gospodin vremensko-prostorni veštak tužilaštva za telekomunikacije na prošlom ročištu zatražio je od moje odbrane da mu se dostave pitanja koja će mu biti postavljena na predstojećem ročištu da može da se pripremi. Vidite, možda bi bilo dobro da se olakša čoveku da postavlja sam sebi pitanja i daje odgovore - prokomentarisao je Marjanović.

Pročitajte još:

Komentari (4)

šane

27.09.2020 20:54

kakva ,,odbrana,,

sane

27.09.2020 20:55

U nedelju sam odjednom osetio nesnosni bol u uhu, zatim vrtoglavicu, mučninu i nemogućnost održavanja pravca kretanja. Odmah sam se javio otorinolaringologu i otišao u jednu privatnu kliniku -  strasno

šane

27.09.2020 20:59

on ne da, ,, jedava čeka taj datum,on čeka datume i igra se sa datumima, svet sa okolinom , za..bava!

Nada

27.09.2020 21:15

Nista ti ja ne verujem. Lekarsko uverenje mozes dobiti uz malo para i odloziti sudjenje. Sta ce biti sledece ?