Zoran Marjanović
Alo! / Dejan Briza

 

Zoran Marjanović

Alo! / Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Alo! / Dejan Briza

Počinje suđenje decenije. Prema rečima našeg izveštača sa terena, optuženi Zoran Marjanović već je stigao u Viši sud u Beogradu gde treba da se izjasni o krivici.

Pročitajte još:

On je optužen za svirepo ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović, 2. aprila 2016. godine.

Jelena Marjanović

Privatna arhiva

Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva

Kako se ranije saznalo, optuženi Marjanović je iz porodične kuće krenuo u autu zatamljenih stakala u pravcu suda.

Naš fotograf ga je sačekao pred zgradom Višeg suda, gde je došao u pratnji svojih advokata, i načinio neočekivane fotografije. Zoran Marjanović u javnosti poznat po imidžu muškarca u crnom danas se pojavio u svetloj košulji.

Hronologija slučaja

Podsetimo, zločin se dogodio 2. aprila 2016. godine. U neposrednoj blizini mesta zločina, prema optužnici, bila je i maloletna ćerka Zorana i Jelene, koja je tog popodneva sa roditeljima došla na nasip Crvenka u Borči.

Marjanoviću je proletos sud vratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle smrti supruge, folk pevačice.

On se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po od ubistva.

Pet meseci nakon smrti majke, Miloševićeva deca povukla potez koji je zaprepastio Srbiju!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 10.09.2019. 18:43 Blanušu Miloševići terete i da je neovlašćeno objavio knjigu "Čuvao sam Milološvića", koja govori o pritvorskim danima bivšeg predsednika SRJ pred njegovo izručenje Hagu.

I pre toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!