Zoran Marjanović
Alo/Nenad Vujanović
Zoran Marjanović

Alo/Nenad Vujanović

Zoran Marjanović, Foto: Alo/Nenad Vujanović

Tužna godišnjica: Moji roditelji i pojedini rođaci neće ići na groblje jer su stariji od 65 godina, kaže ZoranMarjanović, čija je supruga Jelena ubijena 2. aprila 2016.

Četiri godine prošle su otkako je na nasipu u Crvenki kod Borče 2. aprila 2016. brutalno ubijena pevačica „Granda“ Jelena Marjanović (33).

Zločin koji je potresao Srbiju obavijen je velom misterije, a javnost i dalje čeka da sazna da li je pevačicu zaista ubio jedini protiv kog se vodi sudski postupak za zločin, njen suprug Zoran Marjanović (42).

Poštuju zabranu

Jelena Marjanović

Privatna arhiva

Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva
Zoran Marjanović

Alo/Nenad Vujanović

Zoran Marjanović, Foto: Alo/Nenad Vujanović

Presuda do kraja godine

Međutim, za razliku od Zorana, koji tvrdi da je voleo svoju suprugu, tužilaštvo navodi da ju je brutalno ubio nepoznatim predmetom, i to na nekoliko metara od ćerke, koju je ostavio samu na nasipu. Koji je bio motiv supruga da ubije Jelenu Marjanović, u optužnici nije navedeno, ali se tužilaštvo poziva na iskaze Jeleninih prijateljica i sestre Teodore Krsmanović. - One su bile jednoglasne u tome da je Jelena volela Zorana, ali su otkrile i da njihov brak nije bio baš tako savršen, odnosno da je Zoran umeo da je ponižava i omalovažava, ali i da je Jelena umela da kaže da joj je „svega dosta“. Najkonkretnija je bila njena frizerka, koja je rekla da joj je Jelena, na pitanje zašto se ne razvede, odgovorila da ne može jer bi je „on ubio“ - podseća sagovornik Kurira i dodaje da bi prva prvostepena presuda, zbog vanrednog stanja, mogla da bude doneta do kraja godine.

Korona nam je poremetila planove