OSUĐENA MAJKA KOJA JE PUSTILA DEČKA DA JOJ UBIJE ĆERKICU LUNU (2,5)! Zoran je tukao malenu dok nije umrla, a onda je Vesna presvukla, odvezla u bolnicu i rekla gnusnu laž!

Više javno tužilaštvo u Negotinu sklopilo je sporazum o priznanju krivice sa Vesnom Firulović, majkom koja je dopustila Zoranu Albiću da na smrt pretuče njenu ćerku Lunu (2,5).

Očuh i majka, Negotin
Očuh i majka, Negotin, Foto: Facebook

Sporazumom ova žena osuđena je na kaznu od osam godina zatvora, koja je ujedno i maksimalna kazna za krivično delo nepružanje pomoći nemoćnom licu.

Ubio je malu Lunu (2,5), a sada se pojavilo još pet njegovih žrtvi! "Udario me čelom, a onda je nastavio da me tuče pesnicom u glavu"!

AUTOR: Alo.rs/Blic.rs/M.Č. DATUM I VREME: 23.10.2019. 08:56 - 23.10.2019. 09:17 Strava i užas! Očuh i majka, Negotin, Foto: Facebook Zoran Albić, koji je optužen da je 27. maja ove godine, brutalno nasmrt pretukao devojčicu Lunu (2,5 godina), ćerku njegove devojke Vesne Firulović, od ranije je poznat kao nasilnik i protiv njega je do sada doneto sedam prekršajnih presuda.

Sporazumom njoj je određena i mera zabrane napuštanja zemlje do odlaska na izdržavanje zatvorske kazne. Sporazum je poslat na sud koji bi trebalo da odluči hoće li prihvatiti ovu odluku.

 BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi