PSIHIJATRI PRIČALI S MONSTRUMOM Znao je šta radi kada je silovao i ubio dete

Psihijatri obavili razgovor sa Vladicom Rajkoviće, ubicom male Anđele. Iako pod dejstvom alkohola bio je potpuno uračunljiv i svestan šta čini.

Monstrum: Vladica Rajković (28)
Monstrum: Vladica Rajković (28), Foto: privatna arhiva

 

Ubica devojčice je bio uračunljiv. Prema rečima psihijatara koji su razgovarali sa Vladicom Rajkovićem, ubicom trogodišnje devojčice Anđeline Stefanović, ubica je bio iako pod dejstvom alkohola, potpuno uračunljiv i da je bio svestan šta čini, saznaju "Novosti" .

List navodi da je devojčica usled silovanja zadobila izuzetno teške telesne povrede.

Mala Anđela je pokušavala plačom da se odbrani, ali ju je Rajković nekoliko puta ošamario kako bi je smirio. Pošto devojčica od bola nije mogla da prestane da plače, Rajković ju je više puta udario po glavi kamenom, da bi je ućutkao i nastavio svoj strašni naum.

Inače, Rajković nema veze sa nestankom žene iz sela, što se u jednom trenutku dovodilo u vezu.

Podsetimo, ni Alo! juče nije mogao da dobije potvrdu te informacije.

 

 • Korisnik: Vanna
  11/07/2016 - 19:33
  Da sam roditelj, ja bih mu presudila pa neka mi sude!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Korisnik: kill him
  11/07/2016 - 15:30
  Svi smo mi na neki nacin bolesni,ali ovo vise nema smisla,zene treba da radjaju,natalitet da se podize,a ovi skotovi nazovi bolesni da nam ih otimaju i ubijaju,pa u toponicu kazu da nisu uracunljivi daju im minimalnu kaznu,pa kad ih puste opet neko dete strada.Smrtonosna inekcija za sve takve!!!!!!!!!!!!!!!
 • Korisnik: J
  11/07/2016 - 14:02
  Hajmo Zakon Andjela-smrtna kazna pedofilima silovateljima i ubicama! Jaci od Marijinog zakona! Ne zanima nas sta o tome misli EU,SAD,nevladin sektor,ama niko! Ne dajmo na decu!!! I necemo da im placamo teretane i klime po zatvorima,i necemo da slusamo opravdanja psihologa,i necemo argumente advokata! Ne dajmo im decu!!! Potpisimo ili svi kod Vucica i zakon odmah na snagu! Dosta je vise!!!
 • Korisnik: J
  11/07/2016 - 13:57
  Hajmo peticiju u milionskom broju,cela Srbija! Smrt pedofilima,bez izuzetka i opravdanja! E,necu i ne mogu da mislim sta je njemu bilo u glavi,da li ga je neko ostavio,zlostavljao,da li je nesrecan,u dugovima,pod alkoholom ili drogom! Necu!!! A to sto je pali andjeo osetila,boli me toliko da bih oci izvadila svakome ko moju bebu od godinu dana samo drugacije i pogleda. Boli iznad neba,vise od Boga.... :((((((((( Hajmo,Srbijo! Normalna i zdrava,sve majke,ocevi,sestre,ujaci..svi!
 • Korisnik: Primus
  11/07/2016 - 13:28
  NA SMRT.. ako ne možete po Zakonu, ljudi treba sami da se organizuju!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi