Monstrum: Vladica Rajković (28)
privatna arhiva
Monstrum: Vladica Rajković (28)

privatna arhiva

Monstrum: Vladica Rajković (28), Foto: privatna arhiva

 

Ubica devojčice je bio uračunljiv. Prema rečima psihijatara koji su razgovarali sa Vladicom Rajkovićem, ubicom trogodišnje devojčice Anđeline Stefanović, ubica je bio iako pod dejstvom alkohola, potpuno uračunljiv i da je bio svestan šta čini, saznaju "Novosti" .

List navodi da je devojčica usled silovanja zadobila izuzetno teške telesne povrede.

Mala Anđela je pokušavala plačom da se odbrani, ali ju je Rajković nekoliko puta ošamario kako bi je smirio. Pošto devojčica od bola nije mogla da prestane da plače, Rajković ju je više puta udario po glavi kamenom, da bi je ućutkao i nastavio svoj strašni naum.

Inače, Rajković nema veze sa nestankom žene iz sela, što se u jednom trenutku dovodilo u vezu.

 

Komentari (11)

Trla baba lan

11.07.2016 09:39

Samo malo vremena da prodje,nacice se "strucnjaci" koji ce pronaci momenat neuracunljivosti i predloziti lekarski tretman! Ima i on pravo na lecenje i odbranu!Pa ce uskoro biti krivi majka,komsije,kuce koje nije lajalo...Tako to kod nas ide!A ocekujem da se i Vucic oglasi i da osudi zlocin uz pohvalu organima reda i obecanje da ce tuzilastvo sve po zakonu odraditi!Grrrr..

irena

11.07.2016 10:45

@Trla baba lan - ....a onda obavezno psihijatrijsko lecenje umesto zatvora, pa prvi slobodan vikend - ETO REPRIZE!... Ne dozvolite da se ponovi. U zatvor sa njim, pa neka ga dokrajice tamo, isto kao sto je on malecku. NEKA OSETI!

GLUMICA

11.07.2016 10:22

Narod da mu sudi a ne SUD koji je korumpiran....SEME da mu se zatre ,da se ne razmnozava monstrum. aKO JE SVE OVO NENOGUCE ,neka mu zatvorenici najstrasnije presude.Hvala im unapred.

Gogi

11.07.2016 11:17

Pa ovaj da je zdrav nebi pocinio ovako nesto!!!Pa sigurno da je dusevni bolesnik!Stvarno ne razumem zasto ne delujemo preventivno.Sada kada je dete mrtvo dzabe hapsite!Joj Boze dragi!!!!!

Ja

11.07.2016 14:56

@Gogi - Dzabe? Pa mislis li da bi on stao na tom jednom detetu?

nedjo

11.07.2016 12:06

uvesti smrtnu kaznu za ovakve zveri u ljudskom obliku

Primus

11.07.2016 13:28

NA SMRT.. ako ne možete po Zakonu, ljudi treba sami da se organizuju!

J

11.07.2016 13:57

Hajmo peticiju u milionskom broju,cela Srbija! Smrt pedofilima,bez izuzetka i opravdanja! E,necu i ne mogu da mislim sta je njemu bilo u glavi,da li ga je neko ostavio,zlostavljao,da li je nesrecan,u dugovima,pod alkoholom ili drogom! Necu!!! A to sto je pali andjeo osetila,boli me toliko da bih oci izvadila svakome ko moju bebu od godinu dana samo drugacije i pogleda. Boli iznad neba,vise od Boga.... :((((((((( Hajmo,Srbijo! Normalna i zdrava,sve majke,ocevi,sestre,ujaci..svi!

J

11.07.2016 14:02

Hajmo Zakon Andjela-smrtna kazna pedofilima silovateljima i ubicama! Jaci od Marijinog zakona! Ne zanima nas sta o tome misli EU,SAD,nevladin sektor,ama niko! Ne dajmo na decu!!! I necemo da im placamo teretane i klime po zatvorima,i necemo da slusamo opravdanja psihologa,i necemo argumente advokata! Ne dajmo im decu!!! Potpisimo ili svi kod Vucica i zakon odmah na snagu! Dosta je vise!!!

kill him

11.07.2016 15:30

Svi smo mi na neki nacin bolesni,ali ovo vise nema smisla,zene treba da radjaju,natalitet da se podize,a ovi skotovi nazovi bolesni da nam ih otimaju i ubijaju,pa u toponicu kazu da nisu uracunljivi daju im minimalnu kaznu,pa kad ih puste opet neko dete strada.Smrtonosna inekcija za sve takve!!!!!!!!!!!!!!!

Vanna

11.07.2016 19:33

Da sam roditelj, ja bih mu presudila pa neka mi sude!!!!!!!!!!!!!!!!!