Zgrada
Alo!/ Masanori Jošida
Zgrada

Alo!/ Masanori Jošida

Zgrada, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Do daljeg joj je zabranjeno da prilazi, sastaje se i komunicira sa ženom ili će, u protivnom, biti osuđena na zatvorsku kaznu u trajanju do godinu dana, pišu Novosti.

Pročitajte još:

A. R. je na saslušanju u tužilaštvu priznala delo koje joj se stavlja na teret, rekavši da se zbog svega mnogo kaje. Međutim, kako list saznaje, ona tvrdi da je bila isprovocirana, te da je zato i burno reagovala.

Roditelji A. R. imaju stan u zgradi u Zemunu, u kojoj živi i B. M. Sukob dveju žena nastao je, navodno, zato što je B. M. u više navrata izbegavala da u zgradu pusti nju, kao i ostale članove njene porodice. Oni su dolazili kod majke osumnjičene u posetu, jer je bila teško bolesna. Stalni dolasci, otvaranje i zatvaranje ulaznih vrata, navodno, nervirali su B. M., pa se sukobljavala sa A. R. i članovima njene porodice.

Preporučujemo i ovo:

Kulminacija njihovog sukoba desila se 9. januara, dan nakon što je preminula majka A. R. Tada su se dve žene najpre verbalno, a onda i fizički sukobile, pa je B. M. u tom incidentu navodno "zaradila" lakše telesne povrede.

Identična situacija dogodila se i 18. januara, kada je ćerka došla da poseti oca, koji je ostao sam u stanu, i u hodniku ponovo naišla na komšinicu sa kojom se opet sukobila. Nakon toga je A. R. uhapšena jer ju je policiji prijavila komšinica.

Nakon policijskog zadržavanja, i posle saslušanja u tužilaštvu, A. R. je puštena na slobodu. Njoj se na teret stavlja krivično delo zlostavljanje i mučenje, zbog čega joj je i izrečena bezbednosna mera.