Bojan Kustelić
Facebook.com
Bojan Kustelić

Facebook.com

Bojan Kustelić, Foto: Facebook.com

Kolege tragično nastradalog mladića u neverici navode kako je u pitanju bio momak za primer svim kolegama.

- Ako se za nekoga može reći da je za primer drugima, onda je to bio Bojan. Pacijenti su često govorili da je reč o najkulturnijem među ovdašnjim medicinarima. Bio je divan kolega, a Bog najbolje uzima sebi. U ovom teškom vremenu je radio, otišao je iz treće smene da se više ne vrati, a za sve nas ovo su dani nesnošljive tuge - kažu kolege nastradalog Kutlešića, koji je radio kao medicinski tehničar gipser na odeljenju užičke Opšte bolnice.

Nesrećni mladić, krenuo je sa posla nakon završene treće smene prema Prijepolju, kod svoje babe i dede. Međutim, kako se predpostavlja, Bojan je od umora zaspao za volanom, prešao na suprotnu kolovoznu traku i proleteo između zaštitne ograde i zemljanog nasipa pravo u jezero.

Bojan Kustelić

Facebook.com

Bojan Kustelić, Foto: Facebook.com

Na putu prema vodi automobil se isprevrtao , a toj strašnoj sceni očevici su i ribari koji su se tu našli. Oni su pokušali da mladića izvuku iz kola, ali voda je bila brža i automobil je ubrzo nestao ispod površine jezera.

- Zla sudbina odnela je život ovom mladiću, neverovatno je kuda je uspeo da proleti u jezero. Provukao je automobil između bankine i nasipa, santimetri su ga delili od toga da udari u jednu ili drugu stranu i tako verovatno izbegne smrt - priča nam Miloš, ribar, kojeg smo zatekli na obali jezera.

Inače, deonica od Kokinog Broda do Nove Varoši već godinama slovi za crnu tačku, gde svake godine u saobraćajnim nezgodama živote izgubi nekoliko osoba.

Pročitajte još: