Goran Jevtić
Alo!/Dejan Briza
Goran Jevtić

Alo!/Dejan Briza

Goran Jevtić, Foto: Alo!/Dejan Briza

Goranu Jevtiću, koji je nedavno osuđen na deset meseci zatvora zbog obljube tada maloletnog Luke Krčedinca (21), sud nije naložio oduzimanje putnih isprava, te nije isključeno da će iskoristiti trenutak da napusti Srbiju.

Kako prenose mediji, Jevtić često, kada ima problema, odlazi u Južnu Afriku, a sumnja se da će sada, kako mu nije oduzet pasoš, ponovo otići tamo.

- Glumac često putuje u Južnu Afriku, a pogotovo kada zapadne u neke ozbiljne krize, poput ove koja mu se trenutno dešava. Tada uzme slobodne dane i ode na nekoliko nedelja kako bi na miru razmislio o svemu. Uglavnom odlaze u jedno pleme, u kojem je i ranije boravio, i sa njima živi neko vreme, potpuno izolovan od civilizacije i svih dešavanja - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak Jevtiću.

Dok je polivao automobil i palio ga, plamen je zahvatio i njega! Pretvorio se u živu buktinju! Novi Pazar ne pamti ovakav užas! (FOTO)

AUTOR: S. Dž. STOJANOVIĆ DATUM I VREME: 09.10.2019. 15:08 Bahato! Kamere su snimile napadača koji je Srđanu Srđi Joloviću, vlasniku kluba „Tabu" u Novom Pazaru, „Molotovljevim koktelom" zapalio džip BMW X5 i deo kuće, ali istraga tapka u mestu zbog navodnog nedostatka dokaza!

Tako je bilo i kada se za ceo ovaj slučaj saznalo 2014. godine. Jevtić se i tada sklonio u ovu zemlju.

- Tako je bilo i nakon podizanja optužnice za obljubu. On je tada napustio Srbiju i otišao kod nekog gurua u Afriku, koji ga je potpuno resetovao. Jevtić se potom, nakon nekoliko nedelja, vrati svojim poslovnim obavezama u Beogradu potpuno relaksiran - dodaje izvor.

Ipak, sada se postavlja pitanje da li će Jevtić pokušati da odlaskom u Afriku zapravo izbegne izdržavanje kazne od 10 meseci zatvora, na koju je osuđen, s obzirom na to da mu nije oduzet pasoš.

Pročitajte još:

Prema rečima advokata Denisa Bećirića, ukoliko glumcu nisu oduzete putne isprave, on je potpuno slobodan da putuje.

- To što je neko lice pravosnažno osuđeno na zatvorsku kaznu ne znači da mu se oduzima pasoš. Jedino u slučaju kada je sud to naložio u presudi oduzima se, ili ukoliko je MUP u nekom svom postupku to zatražio. U suprotnom, svako lice, kao i Jevtić, slobodno je da putuje i napušta zemlju sve do momenta kada bude trebalo da se javi na izdržavanje kazne - kaže Bećirić.

Podsetimo, obljuba se dogodila 15. juna 2014. u somborskom pozorištu kada je glumac na silu uvukao u toalet maloletnika i počeo da ga oralno zadovoljava. Glumac je tokom suđenja najpre negirao da se išta desilo, da ne poznaje žrtvu. Potom je pokušao da se nagodi sa tužilaštvom, pa sa porodicom dečaka, a na suđenju se najpre branio ćutanjem, da bi posle četiri godine od događaja promenio priču i tvrdio da je on bio žrtva dečaka.

Bonus video: Funkcioner Saveza za Srbiju Branko Miljuš ulazi u zgradu Rektorata