Navijači Partizana pravili haos na autoputu Miloš Veliki
Printskrin
Navijači Partizana pravili haos na autoputu Miloš Veliki

Printskrin

Navijači Partizana pravili haos na autoputu Miloš Veliki, Foto: Printskrin

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su devet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nasilničko ponašanje.

Evo za koga su "Grobari" spremili sačekušu na autoputu Miloš Veliki!

AUTOR: Alo.rs/Republika/I.L. DATUM I VREME: 28.08.2019. 21:12 Huligani su koristili palice i šipke, pa su nastradali automobili do tog trenutka raspoloženih zvezdaša. Divljanje na autoputu Miloš Veliki, Foto: Printskrin Tridesetak huligana, simpatizera Partizana iz samo njima znanih razloga, ali očigledno sa navijačkom pozadinom, napravilo je brutalnu sačekušu za pristalice Crvene Zvezde.

 

Uhapšeni su T.S. (1999), N.P. (1994), K.Z. (1999), M.Z. (2001), N.Đ. (1994), J.S. (1997), F.R. (1995), F.G. (1994) i S.V. (1994) koji se sumnjiče da su, po prethodnom dogovoru, u noći između 27. i 28. avgusta došli na auto-put „Miloš Veliki“, na području Obrenovca, gde su uz upotrebu drvenih palica, baklji i staklenih flaša zaustavili saobraćaj i tom prilikom naneli lake povrede vozačima i oštetili više automobila.

Pročitajte još:

 

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu.

Bonus video: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Komentari (1)