Policija, Uviđaj
Tanjug/Jaroslav Pap
Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

* Nakon pucnjave na bankarku usred bela dana na Zvezdari, zaključeno je da je taj kraj veoma problematičan

* Neki ljudi koji žive u blizni smatraju da je čak i uklet i nebezbedan za život!

* Posebno zabrinjava priča o investitoru Zoranu Trifunoviću

Direktorka Sberbanke Ljubica Mićić (40) ranjena je u sačekuši u Banjskoj ulici u beogradskom naselju Zvezdara. Zasad nepoznati napadač prišao je Mićićevoj na motoru i ispalio joj tri hica u noge. Detalji još uvek nisu poznati, a prema poslednjim informacijama ranjena bankarka odbija saradnju sa policijom zbog čega se sumnja da zna ko je napadač i da pokušava da ga zaštiti.

Međutim, ono što je potpuno bizarno jeste podatak da je zgradu pored one u kojoj živi bankarka Ljubica Mićić, sagradio investitor Zoran Trifunović koga je u septembru 2018. ubila Stojanka Stojanović, poznata kao baka Coka.

Pročitajte još:

 

U ulici gde se napad dogodio živeo je i Neđeljko Đurović, Ubica sa Tvitera, koji je krajem januara ove godine iz čista mira nožem izbo studenta Miloša Mileusnića.

Neđeljko Đurović

Instagram

Neđeljko Đurović, Foto: Instagram

Taj zločin šokirao je celu Srbiju jer se dvojica mladića uopšte nisu poznavala, a Đurović je izašao iz svog stana i na ulici prvog na koga je naleteo (nesrećnog Mileusnića) izbo nožem iz još uvek nepoznatih razloga.

Takva povezanost ova tri slučaja po mišljenju mnogih komšija nije slučajna i kažu da je reč o vrlo čudnim okolnostima, pa zbog toga čak smatraju da je život u tom kraju postao krajnje nebezbedan.

Komšije su zabrinute za bezbednost, a poslednji u nizu događaja samo je podgrejao njihove sumnje i vratio stare strahove.

Bonus video

Horder na Zvezdari