STRAHOTA Žestoki momak iz Leskovca tri meseca silovao učenicu (13)!

Pripadnici leskovačke policije po nalogu višeg javnog tužioca Višeg suda u Leskovcu priveli su pravdi nezaposlenog S. E. (37) iz leskovačkog prigradskog naselja Vinarce, a zbog postojanja osnovane sumnje izvršenja krivičnog dela fizičke obljube maloletnog lica.

Periferija Leskovca
Periferija Leskovca, Foto: T. S.

Krivična prijava tereti osumnjičenog S.E. da je počev od maja meseca ove godine do poslednje srede 18. jula, odnosno do momenta hapšenja, u više navrata silovao trinaestogodišnju učenicu tamošnje osnovne škole iz naselja Vinarce, pitomog povrtarskog naselja sa severne periferije Leskovca.

STRAVIČNO! Cela Hrvatska u strahu od Crnogorca, a među žrtvama je i fudbaler "vatrenih": Silovaću ti i dete i majku!

Kako nezvanično saznajemo u leskovačkoij PU, S. E. je od ranije poznat leskovačkoj policiji kao lokalni "žestoki momak" sa ozbiljnim dosijeom punim razbojništva i krađa.

SMETAO MU JE PENIS Da li se USUĐUJETE da vidite kako ovaj čovek izgleda? Adam je ODSTRANIO pojedine DELOVE TELA, a sada i POLNI ORGAN!

Njega su po našem nezvaničnom saznanju prijavili roditelji oštećene devojčice kada im se ona požalila na fizičku torturu koju je tokom jula proživela od strane nasilnika.

ZAKUVAVA SE Tramp odbio Putinov predlog iz Helsinkija, Amerikanci će pokušati da prevare Ruse

Dežurni sudija za predhodni istražni postupak osumnjičenom Vinarčaninu S. E. odredio pritvor do 30 dana, i on je u toku dana odveden u leskovački Kazneno-popravni zavod u istražni pritvor.  

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 • Korisnik: Sima
  20/07/2018 - 20:33
  Zasto za obicne kriminalce govorite "zestoki momci". Sta pokusavate? Da ublazite ili da ulepsate to sto su? Na dugogodisnju robiju s njim
 • Korisnik: VladimirR
  20/07/2018 - 15:00
  To li se zove 'žestok momak'?
 • Korisnik: Naki
  20/07/2018 - 13:52
  Nadji sebi slicnu po godinama budjavko jedan
 • Korisnik: TANJA
  20/07/2018 - 12:02
  VERUJEM DA JE SILOVANA PRVI PUT.SVAKI DRUGI JE SIGURNO NIJE KIDNAPOVAO I SILOVAO VEC JE DOLAZILA NA DOGOVORENO MESTO.ZASTO JE TO RADILA A DA RODITELJIMA ODMAH NAKON PRVOG PUTA NIJE PRIJAVILA?MOJE DETE JE TOG UZRASTA.DECAK.I VIDIM U RAZREDU.TO NISU DECA.TO SU DEVOJKE U MINICIMA,SA NOKTIMA,SATIRANE.IZGLEDAJU KAO PUNOLETNE.IZAZOVNE KAO PEVACICE.CAST IZUZETCIMA.
  • sram te bilo!!! @TANJA
   22/07/2018 - 18:01
   Pa neka su i devojke. Bolestan je svako ko pravda silovatelje i silovanje.
 • Korisnik: Bole
  20/07/2018 - 10:17
  Pa naravno, odavno poznat policiji, a koja samo čeka dojavu i eto hapšenja !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs